• Twitter

Tweets van de week (17)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

Via #TvdW @ atelier_atelien En we zijn er weer. Laatste week helpen bij het schoolvoetbal ! En Hannah natuurlijk weer fluiten. @ GVV #gezellig #snoepkraam

@ SebastiaanvanD2 Gasbeton in een nieuwbouwwoning. Mag dat eigenlijk nog wel??

Via #TvdW @ deejayberry Fijn dat ook de schoolfeesten van de lingeborgh om zeep worden geholpen! Mijn dochter is intens teleurgesteld! Interim @ HarryKeereweer wat ben je aan het doen? Dit is GEEN oplossing, dit is executie #zeemeeuwenmanagement krijsend binnen komen boel onderpoepen en wegvliegen #bah

@ PierreBuijsman Hmm er ligt stof op de zonnepanelen. Word tijd dat het eens gaat regenen.

@ GJanssen71 Als antwoord op @ PierreBuijsman: Dat wordt stemmen op D66 of gl . Dan krijg je schoon milieu en dus geen stof. Gelukkig heb ik geen zonnepaneel. 

@ Shitmybuufsays Je zou maar in een rolstoel zitten of een kinderwagen hebben en door Kruidvat willen... wat een ellende.

@ AnneStrik Als antwoord op @ Shitmybuufsays: Ik vind het echt de terrorwinkel van het dorp

@ Shitmybuufsays Als antwoord op @ AnneStrik: Echt, elke keer als ik me omdraaide viel er ergens wat om. Mijn zoon heeft zich zitten bescheuren om hoe ik vloekend en tierend door de winkel liep.

Via #TvdW @ vitalbodycare Wat ik het meest kwalijk vind is dat er door @ HarryKeereweer een, niet alleen voor de eigenaren maar ook voor de jeugd, scholen etc, ingrijpende beslissing wordt genomen zonder met de eigenaren in gesprek te gaan en te kijken naar oplossingen.

@ JandeGeus Het zou trouwens mooi zijn als er een OranjeVereniging @ WestBetuwe zou ontstaan #alledorpenvrienden

@ piftertje Dank je wel bewoners en bezoekers van Ravenstein, de Horst, Steenvliet, de Kom voor jullie enthousiaste reacties na de uitvoering van ' The Compassion 2019'. Het was toneelgroep T- jater een waar genoegen.

Via #TvdW @ Wielerinfo Ik snap het wel. De Rodenburgstraat. Alles moet kapot.

"@ NbGeldermalsen: Kleurrijk Wonen wil in Tricht in totaal zestien sociale huurwoningen slopen..."

@ tmvanaalst Fietsend over de Kornedijk naar Buren tel ik 32 automobilisten. Te hard rijdend en minstens 18 met mobiel aan het oor. Dit gaat een keer mis...

Via #TvdW @ Erik_Burgers Hoe laat begint vanavond het discodansen bij het gemeentehuis in #Geldermalsen? #dtv

@ Ashleykars Prima sfeer voor het gemeentehuis met inwoners die de eigenaren van de Rodenburg een hart onder de riem willen steken. Dat hebben we wel eens anders gehad #zokanhetook