• @ HarryPlagge Neerijnen, Kasteel Waardenburg

    @HarryPlagge

Tweets van de week (18)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ NvdKous Gemeente Geldermalsen heeft als één van de duurste gemeentes van Nederland het behoorlijk voor elkaar! (dit volgens de wethouder)

@ lourensvb Erg jammer: Geldermalsenaren kunnen vanaf deze week niet meer naar 'ons' politiebureau.

@ TC_de_Waarden Vanaf vandaag gaan we meer de wijk in. Onze service wordt uitgebreid. Drie bureaus sluiten maar we komen naar u toe ...

Via #TvdW @ Dickvandebakker We horen net dat er wateroverlast is door een kapotte waterleiding. Perfect moment om onze heerlijke kano's onder de aandacht te brengen

@ NvdKous Dat kan Tricht er ook nog wel bij hebben: ICE-treinen mogelijk in 'short-cut' over Betuweroute

@ femkebroeders Hupsakee! Koningsspelen 2016! Trots op combinatiefunctionarissen en stagiaires Lingewaal, Neerijnen en Geldermalsen!

@ AnneStrik Ah neeee...! De @ AvriSchoon kwam vandaag de grijze bak legen ipv woensdag. Gemist.. Wat nu?! Heel veel medisch rest afval #zucht

@ Erik_Burgers Hagelstenen zo groot al duiveneieren hier in #Meteren! O wacht, het zijn duiveneieren... #lente

@ AnneStrik Ik kan niet wachten tot er weer kersen zijn. Heerlijke Betuwe

@ atelier_atelien Suus is aan het zingen; kling klokjes klingelingeling.... ach niet zo heel gek als je naar buiten kijkt!!

@ arjanheikoop Als betuwnaar word ik echt verdrietig van de kwaliteit van het fruit in onze supermarkten. En dat voor dat geld. Schande.

@ JandeGeus Noem mij sentimenteel maar morgen ben ik met plezier bij #lintjesregen Geldermalsen. Zoveel mensen die zich zo inzetten voor zoveel mensen

@ DorpsbelangenGM Bijzondere inwoners, bijzondere verdiensten #lintjesregen2016

@ EricWijnacker Het regent al voorafgaand aan de lintjesregen bij kasteel #Neerijnen

@ HarryPlagge Neerijnen, Kasteel Waardenburg