• @ HarryPlagge #koningsdag2017#Marktplein#Feestje

    @ HarryPlagge
  • @ Wielerinfo Koningsdag geslaagd in Deil. Wat was het gezellig met de optocht. Toch de 2e prijs behaald met de wagens.

    @ Wielerinfo

Tweets van de week (18)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers). Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ RobbievanVeen Namens het bestuur van @ GVVGeldermalsen kan ik melden dat GVV vanavond voor de aanleg van kunstgras heeft gekozen.

@ FusieGNL De naam van de nieuwe gemeente is bekend: West Betuwe

Via #TvdW @ RobbievanVeen West Betuwe #Leuker kunnen wij het niet maken

@ HarryPlagge #koningsdag2017#Marktplein#Feestje

@ LouisvanOORT Zeer zwaar ongeluk kruising Rijksstraatweg- Oudehoevenseweg-Kruisweg bij Buurmalsen. Opnieuw. #Kruisingdesdoods @ NbGeldermalsen

@ AnneStrik Wow! Jorrit staat door t hele land in de kranten Krijg van alle kanten berichtjes!

Wat zal Jorrit trots zijn < 3 #HetBoekVanJorrit

@ DianeWijngaard Trots op @ JeroenWijngaard, #4mei2017 #veteranen #herdenken #trots

@ arjanheikoop Afgelopen week afscheid genomen van onze twee pleegkinderen. Loslaten. Vertrouwen. Succes mannen!

@ LouisvanOORT Wow. Bijzonder nieuws uit Geldermalsen. Het horecagedeelte van @melangeur wordt Schenkerij De Beurs.

@ gerardvangriens Op landgoed #Waardenburg en #Neerijnen is de #lepelaar weer te bezichtigen. Hele leuke waarneming #glk op zo'n zonnige zondag.

@ wheikoop Total black-out in Geldermalsen/meteren. #stroomstoring

@ lourensvb Vrijheid! Bevrijdingsdag - Zing vaderlandse liederen mee in de Centrumkerk te Geldermalsen van 19 tot 20 uur. Toegang gratis. Woord en Daad

@ Ashleykars Gem Geldermalsen houdt 1,6 mln over op WMO/Jeugdzorg. Hoewel ik blij ben met het positieve resultaat vraag ik me toch af #hoedan?

@ Wielerinfo Koningsdag geslaagd in Deil. Wat was het gezellig met de optocht. Toch de 2e prijs behaald met de wagens.