• Twitter

Tweets van de week (18)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ RobbievanVeen Als u nog twijfelt of u voor een carrière in de politiek van @ WestBetuwe gaat kiezen. Gewoon doen. De vergadering van vanavond gezien, iedereen kan het!

@ Dickvandebakker Waargebeurd: ik zag iemand een krat Heineken kopen die niet in de aanbieding was. #waargebeurd

@ NvdKous Ik worstel met de gedachte dat onze overheid naadloos past in de definitie van een criminele organisatie!

Via #TvdW @ Erik_Burgers Als antwoord op @ NvdKous: Naadloos = zonder Naadje? #dtv

@ RitadeJoode #Lintjesregen @ GemGeldermalsen niet alleen voor vrijwilligers. Ook mantelzorg wordt gewaardeerd

@ JandeGeus heeft geretweet: "@ ACHakkert: Daar gaan de oranje ballonnen van Varik en Heesselt richting Amsterdam"

Op weg naar magen van vogels, als voer voor vissen of gewoon als rotzooi in de natuur tot in lengte van dagen… #feest

@ arthurh71 En jawel, ook op Koningsdag heb ik een gruwelijke hekel aan vuurwerk...

@ deejayberry Ik ben erna geboren, maar ik heb de foto's gezien van stukgeschoten huizen, het grijze monument, reeksen witte kruizen, wat hebben wij geleerd of herkend? De oorlog blijft ons dreigen, daarom zal ik op de vierde mei eerbiedig zwijgen #4mei #herdenken #traditiesgeefjedoor

Via #TvdW @ mmpavanriemsdyk Ik weet dat #stationgeldermalsen uit gaat breiden, maar nu overdrijven jullie bij @ NS_online : ). Spoor 506B zodat #ICE kan stoppen in #Geldermalsen?? Wie heeft deze trein ingelegd @ NS_Int? :')

@ AnneStrik Overal profielfoto's met: "ik ben 2 min stil 4 mei" Ik hoef dingen die logisch zijn niet extra te delen #logisch

@ frankbroedelet Tweet van de belastingdienst; "Je hebt nog één dag"

Nou, dank je wel dan, ik zal er van genieten dan maar. Vaarwel.

@ JandeGeus Twee 'buitjes' zondagavond en -nacht in Beesd, bijna 2x 40mm regen en 2030 klinkt nog ver weg #klimaat #avri100

Via #TvdW @ RitadeJoode Gelukkig heeft de stuurgroep @ WestBetuwe alsnog gekozen voor de uitgangspunten van het herindelingsadvies. Zo blijven de mensen van de buitendienst gemeentelambtenaar en hoeven zij niet langer in onzekerheid over hun werk te zitten.

@ lourensvb Zingen bevrijding. Kom zaterdag om 19 uur een uurtje zingen in de Centrumkerk van Geldermalsen. Welkom. Gratis entree.

Via #TvdW @ GJanssen71 Met Martine Eerelmans bij laten praten door leden van de dorpskwis Oss. Na gesprek was en is ons enthousiasme groter dan ooit. Op naar 13 oktober 2018 voor de 1e dorpsquiz Geldermalsen.