• @kiekeboelala Geldermalsen is bevrijd :)

    @kiekeboelala

Tweets van de week (19)

Tweets van de week

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ Dries_Mulder #Gelderland, #Neerijnen en #Lingewaal bij de top 100 gemeenten met relatief veel verkeersdoden. Dit zijn vaak minder bevolkte gemeenten met een uitgestrekt buitengebied.

Fietsers blijven kwetsbaar, laten we in #WestBetuwe vooral kijken wat we voor hun veiligheid kunnen doen!

@ TonvMaanen De #Blauwevlag als kwaliteit keurmerk voor de haven van #Geldermalsen WSV Achter't Veer.

@ rodirida Mager vlagvertoon deze 4 mei.. itt koningsdag.., morgen beterschap ?

@ Wielerinfo 2min stil. #Dodenherdenking

@ karelvankoppen Dodenherdenking: met de kennis over toen, nadenken over de wereld van nu en stilstaan bij degenen die toen en vandaag slachtoffer werden en worden van tirannie of de strijd daartegen.

@kiekeboelala Geldermalsen is bevrijd : )

@ Wielerinfo Gisteren in het zwembad Het Wiel in Geldermalsen. Mama zit te kijken naar zoon van 6. Onze Tim van 2 denkt. He? Dat wil ik ook. Loopt en springt zo het diepe in. Mama springt Tim achterna en dat binnen 1 sec. Gered. Kids zijn sneller als je denkt.

@ 84adl Goedemorgen! Even wachten tot de boodschappen worden bezorgd daarna in de blote kont gaan bloemschikken in de tuin #dagvanhetnaakttuinieren

@ Shitmybuufsays De sloper van mijn insectenhotel vanmorgen om 7 uur op heterdaad betrapt ... Een grote bonte specht! De lul.

@ JandeGeus Lastig wennen in onze gemeente @ GemGeldermalsen aan zondagsluiting winkels en tezelfdertijd zondagbezorging post én reclame

@ Shitmybuufsays Ik hoef de wekker niet meer te zetten. Vanmorgen kwam de grote bonte specht al om 6:20 om het bijenhotel te slopen...

Via #TvdW @ kiekeboelala En dan 1 brandweerauto alsnog weg uit Geldermalsen???

"TNO voorspelt slapeloze nachten voor aanwonenden nieuwe afslag Betuweroute"

@ Dries_Mulder Als antwoord op @ kiekeboelala: De gemeente @ WestBetuwe moet twéé brandweerauto's inleveren, een in Geldermalsen en een in Waardenburg, terwijl de risico's in onze regio alleen maar toenemen!