• Twitter

Tweets van de week (20)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeente West Betuwe op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ RobbievanVeen De Tweede Lingebrug staat weer op de agenda. Kunnen betrokkenen uitleggen welk en wiens probleem er nu precies moet worden opgelost en tegen welke kosten? Alsjeblieft een keer een reactie beste @ raadwestbetuwe

@ deejayberry Sommige mensen zijn echt een soort MC Hammer die achter de trend aan hiphoppen we hebben een burgemeester laten gaan die alle gestelde eisen van de bewoners bezit! @ VriesHarry , Scherpenzeel is mooi maar dat is geen #WestBetuwe kunnen wij je nog overhalen? #sollicitatiestress

@ GJanssen71 Wij in Geldermalsen hebben ook een burgemeester @ MirandadV laten gaan, die meer capaciteiten bezat dan dat men aan eisen kan stellen. Toen zij het falen van een wethouder op zich moest nemen, werd datzelfde falen haar aangerekend. Hoe dom kun je zijn.

@ AnneStrik heeft geretweet: @ caseofdees Recht om je mening overal over te geven wordt gehypt. Ik zou willen zeggen: "Voegt het iets toe als je je mening geeft? Wordt het er beter of slechter van? Als het er slechter van wordt, kun je beter je mond houden..." (en dénken mag je wat je wilt.... dat wel)

@ piftertje Yeah, nieuwe discotheek in het centrum van #Geldermalsen. Jammer dat de isolatie niet afdoende is en de deuren openstaan. Hoezo #Rodenburg sluiten!

@ Dickvandebakker Mijn moeder vertelde vandaag (Moederdag) dat ze van niets zoveel plezier had gehad als van haar iPad. Toen ik haar er aan herinnerde dat ze ook nog twee kinderen heeft, keek ze me aan en merkte op dat het écht een heel goed ding is en dat het internet zo fijn werkt.

@ WestBetuwe Zaterdag maakte de zwerfafvalbrigade uit Geldermalsen de provinciale weg N327 schoon. Een unieke samenwerking tussen brigade, gemeente en @ provgelderland. 28 vrijwilligers haalden ruim 100kg afval op. @ LeeuwensteinBV zorgde voor de verkeersveiligheid. Bedankt voor de inzet!

@ Dries_Mulder @kuilenburg_7 Doe je ook mee, Petra? #HeelHaaftenBakt (nu nog in de jury zien te komen)

@ JaarmarktH Als antwoord op @ Dries_Mulder: Hallo Dries, we zoeken nog nieuwe juryleden, kunnen we jou op de lijst zetten ;)?

@ daandobber Kunnen we voortaan "pro-ziekte" zeggen in plaats van "anti-vax"?

@ janderooi Morgenochtend uitspraak Raad van State inzake Tracébesluit Spooromgeving Geldermalsen. #gelijkhebbenisnognietgelijkkrijgen

@ Karin_vanlonden Mooie start van de avondvierdaagse. Klein stukje verkeerd gelopen maar gelukkig geen Utrechtse marathon taferelen. 10 km bleef 10 km. #mooiweer #mooieroute #goedeorganisatie