• Twitter

Tweets van de week (21)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeente West Betuwe op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

Via #TvdW @ Erik_Burgers O, wacht. 't Is dinsdag. Even de #TvdW de deur uit werken...

@ Mario_Kock Zes jaar geleden heb ik mede met @ StichtingJeWelz de #Avond4daagse mogen organiseren, mooi om te zien dat er inmiddels een enthousiaste groep vrijwilligers is opgestaan om het weer op te pakken in #Haaften e.o De komende 3 avonden present als verkeersregelaar #Westbetuwebruist

Via #TVdW @ rodirida Mooi! Hamvraag wat gaat dat de gemeente kosten? #voornietsgaatdezonop

"Hans van Heeswijk architecten wint selectie Station Geldermalsen"

@ rodirida "Culemborg overweegt centrale vuurwerkshow" Wanneer @WestBetuwe ?!

@ PierreBuijsman Morgen de laatste, op naar Via Gladiola in Geldermalsen #avond4daage #geldermalsen #westbetuwe

Via #TvdW @ SebastiaanvanD2 Als we winnen zaterdag stel ik voor dat we volgend jaar het Eurovisie Songfestival in de Pluk in Geldermalsen houden. #ESF19

@ Dries_Mulder Alle mensen zijn zondig: volgens christenen omdat we God's geboden overtreden, volgens klimaataanbidders omdat we CO2 uitstoten.

Laten we vriendelijk zijn voor bomen en planten; geef ze wat meer CO2, we krijgen er bouwmaterialen, brandstof, eten en zuurstof voor terug.

@ JandeGeus En daar zijn ze! Gierend door de lucht, de zomer roepend in West Betuwe. Mijn dag kan niet meer stuk. #gierzwaluwen

@ AnneStrik Vandaag is de dag, onze jaarlijkse traditie: asperges met zalm, Bossche bollen én... het #songfestival

Maar bovenal natuurlijk met onze lieve vrienden!

@ RitadeJoode heeft geretweet: "@ NbGeldermalsen Ongeval met meerdere gewonden in Tricht"

Blijft een levensgevaarlijk punt. Raad en inwoners Geldermalsen hebben @ provgelderland eerder al om aanleg Rotonde verzocht ihk van aanleg vrijliggend fietspad. Echt geen overbodige luxe. Hopelijk neem wethouder Goossens @ DorpsbelangenGM dit nu ook echt serieus op met Provincie.

@ deejayberry We zitten er weer klaar voor  #ESF19 #eurovision #TeamDuncan

@ tmvanaalst Ze luiden hier zelfs de kerkklokken voor Duncan Laurence. Sympathiek! O wacht... #zondag

@ piftertje Vanochtend rondleiding bij @ AvriSchoon. Best imposant die hal met afval, wat mensen in een glasbak proppen en het zonnepark

@ WestBetuwe We werken met O.R.S. Lingeborgh aan een bijzonder project. De leerlingen van de eerste klassen ontwikkelen een plan om in hun woonomgeving de variatie van de natuur te vergroten. Als onderdeel daarvan waren vandaag 84 jongeren op excursie.