• Twitter

Tweets van de week (23)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ RobbievanVeen @ arjanheikoop Wat??? Wij zijn het eens?

@ arjanheikoop @ RobbievanVeen stop de persen!! Tweet van de maand!

@ Wijkagent_Erwin Zojuist in #Meteren een 2-jarig jongetje herenigd met zijn vader. De kleine man was aan de wandel gegaan. Melder was scherp. #bedankt.

@ aepmdeboer Ouderen uit #rivierenwik @ GemGeldermalsen delen hun geschiedenis over de wijk. @ MozaiekW.

@ Karin_vanlonden Na een paar grijze dagen zie ik ineens de zon. #geldermalsen De wereld ziet er dan ineens zoveel vrolijker uit.

@ Ashleykars Terugkerend ritueel: behandeling van de Bloesemrapportage terwijl buiten zo de Vierdaagse voorbij trekt

@ MirandadV Vanmorgen eindelijk het klompenpad in Rhenoy gelopen, heerlijk, al die mooie plekjes in onze gemeente!

@ RitadeJoode Drukte bij opening Leefbeurs @ gemGeldermalsen in de Pluk

@ buijsg Mensen, wat is dit leuk, King of the Streets. Heel skatend Geldermalsen loopt uit. Ik wil ook!

@ Erik_Burgers Vanavond het jaarlijkse concert van accordeonorkest Charmeuse uit #Geldermalsen bijgewoond. Goed gedaan, paps, mams en de rest!

@ pimlemmers Veel gemeenten maaien de bermen intussen BIJvriendelijk! Zo blijft er volop voedsel voor #bijen #vlinders #bees

@ WienekeBuurman Ideetje voor #Geldermalsen?

@ Stappershoef 600 deelnemers aan de 3e Betuwse 11 Dorpentocht vandaag! 40 kids Dikke Banden Race. Het was 'n hele mooie feestelijke fietsdag, erg trots!

@ MirandadV Top gedaan Rhenoy, veel blije fietsers gezien!

@ arjanbrokel Als het onderwerp 'AZC' weer actief wordt zijn we direct trending #Geldermalsen

@ DorpsbelangenGM Regionaal denken boven lokaal denken!#ambitiedocumenrivierenland

@ JandeGeus Bravo!, blij dat @ dorpsbelangenGM dat ook vindt: Gemeente West-Betuwe of Rivierenland ipv klein #GNL #kansdenken

@ AnneStrik Bijzondere voorstelling gezien vanavond in @ De_Pluk 'een indiaan in huis'. Goed geregeld van het kernteam #autisme

Via #TvdW @ RobbievanVeen Het niveau wordt er niet beter op hier in de zaal. Beter kunnen wij het niet maken wel lolliger.