• BarenvKessel
  • Betuwefotograaf

Tweets van de week

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

Via #TvdW @barendvankessel Voor elkaar iets over hebben, passie delen en trots zijn op je werk , zomaar een paar eigenschappen die staan als een huis

@Dickvandebakker Ik heb mezelf klaarblijkelijk compleet belachelijk gemaakt door De Rodenburg een discotheek te noemen. Club Dick, club

@AnneStrik Ik woon nu 16 jaar in Meteren en sinds een jaar of 2 voel ik me er ook echt thuis. Het enige wat er hier nu nog mist is de zee.. #dtv ;-)

@OGGeldermalsen @ AnneStrik Za. 2 september organiseert GO'97 op het Marktplein in Geldermalsen een beachvolleybal-toernooi. Dat is alvast een beginnetje misschien.....

@jos_versteegh Nog 2 1/2 uur dan mogen we weer lopen #4daagsenijmegen

@Betuwefotograaf Ochtendrood vanochtend boven Gellicum om 05.20 uur

@HansBeringen Vakantietijd in dit heerlijk land. De kinderen vrij van school. En zoals gebruikelijk, het is al jaren zo. Vullen plensbuien het riool!!

Via #TvdW @conradvkeulen Mooi veldje bij #rhelico kunstgras met #kurk ipv #sbr ... kost wat maar dan heb je ook wat

Via #TvdW @wheikoop Vanmiddag voor het eerst gebruik gemaakt van ons abonnement op Speeltuin Jeugdland in Deil. Heerlijk daar! Kinderen wilden niet meer weg.

@dirkbrouwer35 In het weekend kinderen/hangjongeren gesignaleerd op het dak van het zwembad. Levensgevaarlijk! Bel 112 als u iets ziet of hoort. Dank u !

@Wielerinfo Zo zo. Het nieuwe kunstgrasveld met KURK ligt mooi bij @vvRhelico klasse.

@Hakkert3 Altijd al willen weten wat er allemaal op een boerderij te beleven is? Kom dan naar de 'Beleef de Boerderij-dagen' op 27-7 en 1-08 @Hakkert3

@Remcomb Wie zet mijn baby uit? Adres in DM.

@LouisvanOORT Gesprek bij @NPORadio1 over Nederlandse wijnen. Jurgen vd Berg: 'Betuws Wijndomein. In welke streek ligt dat?' Ehm ... De Friese oostkust?

@MirandadV Beste @Wijkagent_Fons ik wens je alle succes en plezier in een ander deel van West Betuwe (het blijft burgemeester de Vries ) dank je wel!