• Twitter

Tweets van de week (26)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

Via #TvdW @ Erik_Burgers De brandweer in #Geldermalsen deelt heel veel water uit. Ik hoop wel dat ze genoeg overhouden voor het geval er brand uitbreekt...

@ Shitmybuufsays Een vergoeding vanwege een paar enterokokken in water... mensen, wees blij dat je schoon drinkwater hebt en dat de kwaliteit ervan gecontroleerd wordt. Nou nou nou, drie hele dagen je water koken, het is me wat. #firstworldproblems

@ Wielerinfo We krijgen een ondergrondse vuilcontainer. Daar moet geld bij vrees ik. Hoe moeten de ouderen hun vuil weg brengen? Met de rollator? @ AvriSchoon

@ deejayberry Post van de @ AvriSchoon en @ neerijnen_nl ja hoor #haaften krijgt een ondergrondse restafval container! Hoeveel? JUIST 1.. ze moeten ergens het geld vandaan jatten! Omdat de verhoging lastig word! Leuk voor de oudjes die met een zak moeten slepen! Schaam jullie diep #afvalmaffia

@ CartignyErnest heeft geretweet: "@ FrankMillenaar]: Na 5 jaar hard werken en gesprekken met heel veel mensen, is het resultaat er. De minister heeft besloten: geen hoogwater geul Varik Heesselt !"

Een mooi resultaat van inwoners, lokale politiek, het bestuur van het waterschap, de universiteiten van Wageningen en Utrecht en niet te vergeten Frank Spaargaren, die verdient naar onze mening wel een lintje @ VriesHarry hoe kunnen we dat regelen?

@ RobbievanVeen Zomaar twee wethouders in tha house. Leuk dat jullie er waren @ NikoWiendels en @ TonvMaanen @ CultureelCafeG is er echt voor iedereen! En ja, dat vind ik mooi!

@ jonkvrouw44 @ GemGeldermalsen er worden geen b en w vergaderingen meer gehouden in polderhuis Acquoy -zoals historisch was bepaald. Reden zou zijn: er is geen WiFi! Kan toch met hotspot geregeld worden!

@ ChristiandeWit Zometeen naar hulpverleningsoefening #Bethelkerk #Geldermalsen samen met #brandweer #politie en vele anderen. Spannend!

Via #TvdW @ RobbievanVeen De @ GemGeldermalsen maakt meer kapot dan ons lief is. Nu is het @ NbGeldermalsen aan de beurt. Het Nieuwsblad heeft altijd klaar gestaan om de lokale politiek te beschouwen en een totale outsider krijgt nu de voorkeur. Financiële of inhoudelijke redenen? Tijd voor verkiezingen!!!

Via #TvdW @ kuilenburg_7 Als antwoord op @ RobbievanVeen: Ik blijf het toch vreemd vinden dat ik dit via Twitter moet lezen en ik ben toch ook raadslid, maar dan voor Neerijnen. Maarja, dat wist je al. Nu was voor mij week 25 geen leuke week, maar ga dit toch navragen of ik iets heb gemist. Het is nu week 26 ; )