• Karin_vanlonden
  • @Baardman

Tweets van de week (27)

GELDERMALSEN - In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

[‏‏@ AnjaTS22 #Beesd heeft een mooie bibliotheek. Weinig vrijwilligers en personeel, weekdgn open. Hoe? Gewoon vertrouwen hebben.

Via #TvdW ‏@ arthurh71 Van die opmerkingen die je opvangt op straat: 'Je gaat toch niet in politiek, dan moet je toch afwijking hebben'. #nietmijnwoordennatuurlijk

‏[@ LouisvanOORT Ridders in hartje #Geldermalsen. Never a dull moment hier

@ bknoop Oppositiepartij Voor Neerijnen steunt oproep PvdA voor raadgevend referendum over uitbreidingsplannen Van Uden in Haaften.

[@ majo1973 @ kuilenburg_7 @ Dries_Mulder @ AnneSchakelaar @ DorpsbelangenGM en de start van de Giro is een mooi event wat Gelderland op de kaart zet!

@ kuilenburg_7 @ majo1973 @ Dries_Mulder @ AnneSchakelaar @ DorpsbelangenGM op de kaart en daarna weer weg en weg centen. Wat hebben wij daaraan in #Neerijnen.

[Via #TvdW @Erik_Burgers Echt! Zo groot als meloenen zijn ze, de kersen uit #Geldermalsen!

‏@ Karin_vanlonden Best veel verkeersborden hier. #geldermalsen

[‏@ RobbievanVeen Al met al veel respect voor @ JandeGeus Gaat de discussie niet snel uit de weg! In tegenstelling tot de rest!

‏@ politiekgdm Wat heerlijk om te zien dat Rivierenland zoveel evenementen rijker is geworden en ook toeristen ons gebied weten te waarderen! #levendig

[‏Via #TvdW @ baardjan Kers, het meest veelzijdige stukje fruit.

[@ GemGeldermalsen Wethouder zegt toe om in 2016 een cultuurnota te maken. PvdA trekt daarom de motie in over de cultuurnota in.

‏@ RobbievanVeen Ik hoor helikopters boven Geldermalsen. Hoop dat het los staat van de dramatische beslissing van de raad #Lingehuis / Scouting

[@ Erik_Burgers @ RobbievanVeen Ja sorry, was ik. Zo'n beetje de enige handige manier om momenteel vanaf #Meteren naar #Geldermalsen te reizen.

@ Lingesland YES Voltallige gemeenteraad heeft ingestemd met doorstart Linge's Zorglandgoed met kortere procedure via de coördinatie regeling! #Sprintje

[Via #TvdW ‏@ HansBeringen1 Ik wens een ieder in de Betuwe hele fijne Kers dagen

@ RitadeJoode Nog meer lokale cultuur met het harmonieorkest #OZOD in een heerlijke zomeravondzon voor het Dorpshuis Tricht