• @ Shitmybuufsays Koninginnepage in de tuin! Voor het eerst in mijn leven dat ik die zie. Wauw.

    @ Shitmybuufsays

Tweets van de week (27)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ RobbievanVeen Als de pers onder vuur ligt mag men zich ernstig zorgen maken!

@ Shitmybuufsays Koninginnepage in de tuin! Voor het eerst in mijn leven dat ik die zie. Wauw.

@ JandeGeus heeft geretweet: "@ d66gelderland: Op bezoek bij een fruitteler die seizoensarbeiders huisvest op zijn eigen terrein. Ook hierin loopt de agrarische sector in @ regiofruitdelta voorop"

Intrigerend, want waar het initiatief tot een 'polenhotel' haast een volksopstand oplevert, is dit in alle stilte gerealiseerd

@ gpamkuijpers Nieuwe brief @ AvriSchoon. Plaats ondergrondse container gewijzigd.

Nu helemaal aan de rand van het gebied. (Koningsspil). Hoe onlogisch kun je het bedenken. #danmaardumpen

@ MMBriede Okee, en voor de hoeveelste keer grote stroomstoring dit jaar in #Geldermalsen? Mogen we net weer water uit de kraan drinken...#liander

@ VdMarkt Gefeliciteerd #meteren met het winnen van het #elfdorpenspel #gemeente #geldermalsen

Volgend jaar #zesentwintig #dorpenspel ? Met het oog op fusie #gemeente #Westbetuwe ; )

@ caroliolio heeft geretweet: @ wegenwacht9007 Net even de autoruiten van zo'n klootzak ingeslagen om een hondje te bevrijden! Zat zeker al een paar uur een hond in een snikhete auto... En alle ramen waren dicht!!

Hondje was dan wel van pluche maar gaat om 't principe

@ dutry_tvh Het 39e #Dutry v Haeften toernooi is afgelopen. Wat een week zeg... Bedankt spelers, het was een heerlijk toernooi. Vlgd jaar zijn we back.. voor onze 40e verjaardag #zinin

Via #TvdW @ Remcomb Hitte op de slaapkamer en doorkomende slagtanden en kiezen. Dat wordt nachtdienst op mijn eigen groep zonder een cent betaald te krijgen.

@ deejayberry Wat gebeurd er in 2019 met mijn favoriete rubriek #TvdW in @ NbGeldermalsen? Pakken ze dat ons ook af? Politiek kan niet tegen kritiek! Geldermalsen maakt media monddood! Of zie ik dat verkeerd? De pen is machtiger dan het zwaard!

Via #TvdW @ NbGeldermalsen Als antwoord op @ deejayberry: Geen angst. Nieuwsblad Geldermalsen is geen gemeenteblaadje maar een volkomen onafhankelijke nieuwsblad. We gaan volle kracht door en blijven het belangrijkste lokale nieuwsmedium hier