• Twitter

Tweets van de week (28)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ RobbievanVeen Keus van de gemeente / politiek om haar kopy aan de Zakengids te gunnen krijgt een vervolg. Meerdere partijen vragen zich af of wel gerealiseerd is hoe populair en goed gelezen het @ NbGeldermalsen is.

Antwoord NEE

@ AnneStrik Storing bij @KPN in ons regio tot vanavond, krijgen we via mail door terwijl internet t niet doet :D

Die dorpsomroepers v vroeger waren zo slecht nog niet. Al zouden ze het in onze regio wel heel druk hebben

#stroom #water #tv/internet #Meteren

@ TimdeKroon De harde werkelijkheid in Nederland. Hier geboren als kind: 14, 10 en 5 jaar en naar een land gaan dat je niet kent, zonder paspoort. Geen afscheid kunnen nemen. Wat betekent het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind #IVRK & #Kinderpardon??

@ Wielerinfo De droogte houd nog even aan. Dat wordt 1 keer in de week douchen bij de douchepunt bij u in de buurt. Max 250 meter lopen.

@ JandeGeus Ik was vanochtend wat later aan het werk; dat #dalurendouchen bevalt mij wel #watersnood #zomer2018

Via #TvdW @ Dries_Mulder Na @ GemGeldermalsen stemt een ruime meerderheid van @ RaadNeerijnen in met het intiatiefvoorstel tot behoud van de tweede tankautospuit in #Waardenburg en #Geldermalsen, maar onder voorbehoud van inpassing in alarmering van Veiligheidsregio Gelderland-Zuid.

@ deejayberry Hoeveel vliegen wil je hebben in 1 klap! @ GemGeldermalsen een 2e TAS @ neerijnen_nl behoud 2e Tas (TankAutoSpuit) vervuild water probleem opgelost! Tuintje sproeien opgelost! Douchprobleem opgelost! Vitens Blij Burgers blij Brandweer blij! #positief veiligheid voor alles

@ karelvankoppen Neerwaartse spiraal voor @ De_Pluk is ingezet. Huurverhoging leidt tot vertrek gebruikers. Nog minder inkomsten. Minder bezoekers, waardoor verlies sociale functie. Daarmee doet De Pluk zichzelf de das om. Dit tij moet gekeerd. @ pvdawestbetuwe

@ VersteeghJos Heerlijk maar niet heus al die planken in de Geldersestraat in Geldermalsen #vallenengebrokenschoudervoormijnmoeder

@ rodirida Dat 'poolse' werknemers in @ GemGeldermalsen in huurwoningen zitten; maar ook in bejaarden woningen .. #hoeisditmogelijk ?!

@ RobbievanVeen Hoe zou het met de familie Andropov gaan? #Culemborg

@ AnneStrik Er kan in de ondergrondse container opening een zak van 30 liter?! Echt, @ AvriSchoon ?! Dan kunnen wij helemaal iedere dag naar de container lopen (en betalen!) Kom nou eens met een reactie wbt medisch afval.

@ dgrivierenland PostcodeStraatprijs valt in Meteren: 'De buurman is helemaal hyper' …