• @wijkagent_Fons
  • @johansvdbrink
  • @OBRivierenland
  • @tweets remcomb

Tweets van de week (30 en 31)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

Deze week zijn de tweets i.v.m. vakantie geselecteerd door Louis van Oort.

@ Wijkagent_Fons Uitgeweken voor een overstekende kat. Laan van Leeuwenstein #Geldermalsen. Gevolg schade auto en #lantaarnpaal (foto 1)

@ Wijkagt_Jolanda Vanmiddag samen met de gemeente #Neerijnen, de wijk in. Aandacht voor oa BurenAlert, Burgernet, inbraakpreventie. #wijkagent

@ politiekgdm 'Tante Loes' blijft nog een paar maandjes extra in Neerijnen, wel zo prettig voor zowel raad als inwoners. #stabiliteit

@ JohanSvdBrink Stormschade in Meteren - potentieel gevaarlijke situatie op fietspad door verkeerd knotbeleid (foto 2)

@ PaulaPpolman @ NS_online Mijn sleutel past niet op het oude en niet op het nieuwe nummer van de fietskluis te Geldermalsen. Een fout in het nummer?

@ stationgdm De fietskluizen hebben op station #Geldermalsen nieuwe kluisnummers gekregen. Deze lijst hangt aan de kluiswand.

@ OBRivierenland Het uitpakken van de boeken in nieuwe bieb #Geldermalsen is begonnen. 3 augustus zijn we weer open! #DePluk (foto 3)

@ StichtingJeWelz Volop ontwikkeling in #Haaften #Neerijnen de #mobiele #moestuin begint vorm te krijgen!

@ jkoedam Veilige en attractieve #dijken, ook in #Neerijnen. Kijk op http://www.anwb.nl/verkeersvriendelijkheid … en doe mee!

@ Wijkagent_Fons Pas op! Afgelopen weekend in #Geldermalsen als #Tiel 2 buitenlandse meisjes gesignaleerd die zg handtekeningenactie houden. #zakkenrollen!!

@ timmermanswim Door Vince bijna van de fiets afgereden bij wedstrijd wie het eerst in #beesd was. 'Ja, anders ging jij mij inhalen'.

@ Remcomb Favoriete wandelronde van Geldermalsen. #lingedijk https://instagram.com/p/5prVwUoF5_/ (foto 4)