Tweets van de week

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@JanHenkVink Vandaag is het lesdoel van rekenen schatten bij meten en meetkunde dus we gaan met groep 5 rondom de school schatten en daarna meten!

‏‏Via #TvdW @Wij willen in #Meteren ook van die handige plasticafvalzakkenlantaarnpaalhaken!

Via #TvdW ‏@arthurh71 Blijft toch bijzonder dat mijn spellingcontrole of swype van #Geldermalsen vaak #herriemaker of #heksenbezem maakt. Dat u het weet ;-)

Via #TvdW ‏@JeroenWijngaard Asfalt op (circuit) de Plantage wordt wat strakker gelegd. Over een paar dagen kunt u weer naar hartelust de maximumsnelheid overschrijden.

‏@arjanheikoop Schrik van de felheid van de reacties op de site van @NbGeldermalsen bij artikel over noodhulp. Dit is niet het #Geldermalsen dat ik ken.

‏@JB_Geldermalsen Aspiranten twee keer kampioen van Nederland en onze junioren een mooie vierde plaats. Wát een weelde. Enorm trots! #Geldermalsen

‏@aepmdeboer Wat is de Betuwe toch mooi als ochtends de zon schijnt, er een lichte nevel is en groepen ganzen overvliegen.

‏@JandeGeus Rondje tuin -winterklaar, #nkboerengolf en een glas wijn bij @jammoja onder de leilinde: zo'n oktober-zondag

‏@LouisvanOORT Even wat meesters en juffen wat gezonds bezorgen #dagvandeleerkracht

‏@Erik_Burgers Als men bij de #Pluk in #Geldermalsen het gevoel heeft klandizie mis te lopen, dan staan die waarschijnlijk in Buurmalsen... #TomTom #foutje

‏@kuilenburg_7 Met verbazing het persbericht gemeente #Neerijnen gelezen. Slechte communicatie naar de raad. Kulthurhus loopt zo gevaar en de leefbaarheid

‏@kuilenburg_7 Vervolg persbericht #Neerijnen . Dit is ook niet de afspraak die toen is gemaakt voor de peuterspeelzaal Dikkie Dik. Wordt vervolgd.

‏@TjapkovanDalen Goede service, daar zijn wij van. Altijd nette huren gehad. Daarom minder dan 1% woningen verlaagd. Wordt geregeld.

Via #TvdW ‏@TjapkovanDalen @Nicje67 @LouisvanOORT @KleurrijkWonen Meevaller. De 1% is 1 promille. Bij KleurrijkWonen moeten 14 van de 14.500 huren worden verlaagd.

‏@lourensvb Was goed, deze bijeenkomst. Krachten bundelen in onze regio. Onderwijs, ondernemers.

RT @RegRivierenland Raadsavond #Rivierenland, P. Ravensbergen, @WageningenUR: "Ik wil meedenken over unieke krachten van deze regio."

‏@timmermanswim Lijkt wel of er geen stroom is. Lantaarnpalen uit

‏@lourensvb @ timmermanswim geen spanning :-)

@JandeGeus U merkt het: vanavond cie B&M over sex, bijen en parkeren. Vanaf 20.30 meepraten over wat mag en niet mag in Geldermalsen