• Twitter

Tweets van de week (4)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ majo1973 Ons Pa gisteravond beëdigd als burgerlid in @ WestBetuwe na jaren actief te zijn geweest in @ neerijnen_nl nu in de nieuwe gemeente! Su6 Pa!

@ Shitmybuufsays Ik heb deze week geloof ik alle blauwe maandagen t/m 2025 gehad, dus ik doe er voorlopig ff niet aan mee. Doen jullie maar depri, ik ben maandag gewoon vrolijk! Al was het alleen maar omdat het eindelijk gaat winteren.

@ karelvankoppen Coalitie gemeente @ WestBetuwe rond! Vijf beoogd wethouders (4,88 fte):  Ton van Maanen (SGP) Ed Goossens (Dorpsbelangen) Govert van Bezooijen (ChristenUnie) Jacoline Hartman (Leefbaar Lokaal Belang) Rutger van Stappershoef (Dorpsbelangen) Portefeuilleverdeling nog uitwerken.

@ WestBetuwe Het is nogal eens zoeken naar een parkeerplaats bij het gem. huis. In het verleden was altijd een aantal plaatsen gereserveerd voor de burgemeester en wethouders. Bgm @ HarryKeereweer vindt dat niet van deze tijd. De bordjes zijn weggehaald en er is meer ruimte voor bezoekers

@ MooiHaaften Het eerste laagje ijs is een feit!! De ijsbaan is in zijn geheel afgelopen nacht dicht gevroren.

Wij zullen u dagelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen wat betreft de aangroei van het ijs aldus de ijsclub in #Haaften #schaatsen #Winteriscoming

Via #TvdW @ karelvankoppen Inderdaad 'schoolreisje' Maandag een opstel schrijven?

"@ Dries_Mulder Vandaag het tweede deel van onze "raad on tour": in de bus langs station Geldermalsen, Mariënwaerdt, ambulancepost Rumpt, zorgboerderij Heidewaard en het dorp Tricht. #schoolreisje gemeente @ WestBetuwe"

@ Mario_Kock Een frisse maar mooie ochtend! Klaar voor de 5km! Vandaag een hele bijzondere loop voor een prachtig einddoel! #ontbijtrun in #Deil #hope4life #beatcancer #westbetuwe

@ Craats #hope4life ontbijtrun @ DorpDeil grote opkomst met geweldige opbrengst voor Alp'duZes en Radboud UMC. Het enorme bedrag van 8280,10 euro. GEWELDIG!!

@ AnneStrik Als kind had ik een hekel aan de zondag want saai! Nu vind ik het de beste dag van de week want: saai! Nouja, saai is het hier natuurlijk nooit. Wel een thuisdag, samen. Heerlijk!

@ janetvank Zo deze kan ook van de bucketlist  #maansverduistering #mooienacht

@ JandeGeus #codegeel wordt straks weer gewoon #codeIkLigInEenDeuk 0,5cm

@ enomisji De wolf eet het wild op dat jager liever had geschoten...jagers waren er toch 'om de wildstand op peil te houden'? Zeiden ze altijd..... Hoezo 'gederfde inkomsten'? #moeniegekkerworden