• @ tmvanaalst Met de kinderen op de fiets van Tricht naar Mariënwaerdt. Een mooie en warme herfstdag. Puur geluk dat we in de Betuwe wonen!

    @ tmvanaalst
  • @ Erik_Burgers Zaterdag het 50-jarig huwelijksjubileum van paps en mams gevierd. Enorm gezellig en goed verzorgd feest. Leuk om op terug te kijken!

    @ Erik_Burgers

Tweets van de week (40)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ LCMarcoHol Gisterenavond met Johan van den Tweel afscheid genomen van de gemeenteraad. #Geldermalsen Dubbel gevoel wel. Maar een grote ervaring rijker.

@ politiekgdm Wisseling van de wacht leek het wel in G'malsen. Zelfs VVD heeft er plots een zetel bij en Leefbaar bleef alleen achter. #gemeenteraad

@ dirkbrouwer35 Fantastisch dat Miranda weer onze burgemeester wil worden, ik hoop wel dat ze een beetje naar rechts gaat kijken.

@ wheikoop Niemand aan de deur geweest voor de #kinderpostzegels! #meteren #plantage

Via #TvdW @ arthurh71 Het blijft toch 'n mooi gegeven dat geven van trainingen aan #GVV #JO9-2 aanzienlijk meer energie geeft dan dat 't kost! #SamenDravenInDeWei

Via #TvdW @ JeroenWijngaard @ arthurh71 Ook mooi om naar te kijken, en wordt enorm gewaardeerd dat je jezelf zo inzet voor ons sportende grut.

@ tmvanaalst Met de kinderen op de fiets van Tricht naar Mariënwaerdt. Een mooie en warme herfstdag. Puur geluk dat we in de Betuwe wonen!

@ AnneStrik Een meisje uit #Deil hier aan de deur #kinderpostzegels

Van haar gekocht want zie de kids v @ MeesterAafjes #Meteren niet verkopen?

@ Wielerinfo De #tvdw moet een extra pagina gaan kopen om al die tweets kwijt te kunnen met 280 karakters.

@ RobbievanVeen 40 jaar @ asr gevierd bij Schenkerij De Beurs in Geldermalsen. Lieve gasten vanuit alle hoeken van NL. Ondanks alles een bevoorrecht mens!

@ Wijkagent_Fons Dankzij #melder konden collega's vannacht dronken bestuurder in #Neerijnen #aanhouden. Had ruim 7x te veel #alcohol prommilage. #rijbewijs

@ AVeKa_nl Waarom wordt onze straat altijd geveegd als de containers aan de straat staan?

@ MvanWesterlaak Mooie aftrap Week van de Opvoeding met lezing van Steven Pont. Ivm drukte was parkeren @ De_Pluk volgens thema, 'Buiten de lijntjes'.

Via #TvdW @ Erik_Burgers Zaterdag het 50-jarig huwelijksjubileum van paps en mams gevierd. Enorm gezellig en goed verzorgd feest. Leuk om op terug te kijken!