• Twitter

Tweets van de week (41)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

[@ larisse_nl Rijkdom: een prachtige grote rode Elstar appel van mijn eigen boom plukken en er direct van smullen. De ideale afstand van boom tot buik!

@ JandeGeus Vanavond kunt u het einde van Geldermalsen meemaken. 20.00 gemeentehuis. Voor sommigen een sardonisch genoegen, voor anderen 'met lede ogen'

[@ lourensvb Blij... drie gemeenten hebben ja gezegd. Richting fusie. Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. #fijn #goed

@ ChristiandeWit Wordt Waalingië toch een feit. #GNL

[@ AnneStrik Kom ik thuis van een drukke avond, lees ik dat het einde van Geldermalsen is ingezet. Kan er ook nog wel bij..

@ arthurh71 Wat ik me zojuist zat af te vragen; als we nu dadelijk gemeente #GNL zijn, zijn de inwoners dan eigenlijk per direct allemaal "import"? ;-)

[@ Erik_Burgers @ arthurh71 Denk juist van niet. Wij zijn dan automatisch de eerste en enige echte oorspronkelijke inwoners van #GNL. #yeah!

@ William_zoveel Gaan de winkels op zondag open? Wie wordt de burgemeester? #vragenvragen

[@ BetuweZorg Vanmorgen zijn in De #Huiskamer van #Geldermalsen leuke herfststukjes gemaakt!

@ Erik_Burgers We hadden in die jaren zo'n 15 illegale fm-zenders. Was een enorme rage destijds. Betuwe Radio stamt ook nog uit die tijd.

[@ arjanheikoop @ Erik_Burgers Dat was Logo radio 106.2. Legendarische uitzendingen op zaterdagavond. Rebus en verzoekplaatjes. #jeugdsentiment

@ Erik_Burgers @ arjanheikoop Precies, Logo! :)) Zat een paar huizen bij ons vandaan. Op zolder. Heb ik nog bier leren dinken... #letterraadsel

[@ NvdKous Zonder te vragen 1260 euro van de gemeente ontvangen omdat ze de tijdlijn voor een WOB hebben overschreden! #ikkanmijnogennietgeloven!

@ RobbievanVeen Leuk, aantal locale politici geïnteresseerd in de geschiedenis van Geldermalsen. Gisterenavond volle vak bij @ GeschiedenisGM @ CultureelCafeG

[@ Wielerinfo Lekker een stukje op de motor weg geweest. Was fris maar ook enorm genieten.

@ JandeGeus Net een rondje #GNL gedaan, een dik anderhalfuur genieten van de 26 dorpen en geneugten en iets minder van de wegen #alleszalregkomen

[@ Remcomb Bij trouwen hoort vragen en zoals geregisseerd zei ze ja. Hiep hoi! @ Italy - Florence

@ LCMarcoHol Ook in Geldermalsen wappert de regenboogvlag. #comingoutday Opdat iedereen zichzelf kan zijn, altijd en overal. @ GemGeldermalsen

[@ Dries_Mulder Kinderen uit gemeente #Neerijnen moeten na kinderen uit #Rijnwaarden de grootste afstand reizen naar de middelbare school.