• Twitter

Tweets van de week (45)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ BetuweSas Leuk, live zien dat bedrijf @ Bouwmensen uit #Geldermalsen Vluchtelingenwerkaward wint #Samenmakenwehetverschil

Via #TvdW @ arthurh71 Grieperig, verkouden, koppijn... Mijn remedie; uurtje trainen met mijn voetbalteam bij GVV (JO7-2)... Modder is fijn! Word ik blij van. B-)

@ NbGeldermalsen Boetes voor 344 personen die afval niet goed aanbieden ...

@ rodirida Vergissen is ook een 'menselijk' eigenschap; mag ik aannemen dat er eerst gewaarschuwd wordt? Anders slaat ook dit door #boetemaffia

@ AnneStrik Op de markt in Geldermalsen deelde Old West net friet uit omdat ze wat nieuws proberen. Overal friet etende mensen ;-) Heerlijk dorp!

@ pietwanrooij Oproep in Raad @ neerijnen_nl voor zwemdiplomaA voor kinderen. Mooie actie. Is ook werken aan waterveiligheid in @ provgelderland

@ DorpsbelangenGM Gluren bij de buren @ GemLingewaal #begroting2017

@ EricWijnacker Na jaren van forse bezuinigingen heerst er vanavond een #Sinterklaas gevoel in raad #Neerijnen . Dankzij baten 1,4 miljoen euro precario

@ Dries_Mulder Op initiatief van #VoorNeerijnen heeft @ RaadNeerijnen vanavond unaniem de #OZB vanaf 2017 structureel met 5% verlaagd.

@ Ashleykars #twibo was weer geslaagd! Fijne mensen, goede gesprekken en dit keer een locatie waar je elkaar kon verstaan ;-)

@ RobbievanVeen Wat een geweldig begin van het weekend. Twibo, Cultureel Café en creatieve brainstorm. Fijne mensen #Topdorp

Via #TvdW @ hildeengels Joehoe #Geldermalsen, het is #natuurwerkdag! We zijn in de Heemtuin hoogstammers aan het snoeien. Dirk van de gemeente zorgt voor koffie.

@ DorpsbelangenGM Beste banketstaaf, beste koffie, beste live muziek en het lekkerste fruit. Gewoon in Geldermalsen, fruitdorp aan de Linge #trotszijnmag

@ AnneStrik @ DorpsbelangenGM vergeet de beste Griek niet :-)

@ MarcelVerwaijen Eindelijk gelukt!! Mijn tweet is opgenomen in de krant @ NbGeldermalsen

@ boswachterHans Ook op de Betuwse klei kan je vliegenzwammen tegenkomen. Deze staan voor het tweede jaar onder een eik.

Via #TvdW @ Condolea Zo trots op mijn meisje en haar vriendinnetje, die de belangstellenden voor Herinnering Verlicht warm ontvingen met een lichtje.

@ kiekeboelala Militairen in #Geldermalsen, poseren graag voor de foto met schoolkinderen. En toestemming voor plaatsing Internet. Dusookindekrant hint ;-)