• @ Freek_Aalbers Altijd bijzonder om in het mooie #Neerijnen aan te komen. Waardevolle #landschapselementen en veel #cultuurhistorie.

    @ Freek_Aalbers

Tweets van de week (46)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggevers Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp), Walter Post (@Raadsverslaggev) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ FOXSportsnl Kraaij over Gudelj: Moet denken aan mijn vuilnisman in Geldermalsen #azaja

@ GemGeldermalsen Vanochtend brachten de kinderen van basisschool De Malsenburg uit Buurmalsen een ontbijtje bij burgemeester...

Via #TvdW @ Dickvandebakker Ontzettend vereerd met deze mooie bloemen @ GemGeldermalsen @ MirandadV , hartelijk dank

@ AnneStrik Leuke mantelzorglunch gehad in ons gemeentehuis!

@ TC_de_Waarden Met het politie waterpoloteam strijden om het Nederlands Kampioenschap waterpolo voor politieteams. 1e twee poulewestrijden gewonnen.

@ Raadsverslaggev Raad Geldermalsen: veel klein bier en straks bevriezen van de ozb in 2017, let maar op.

@ Erik_Burgers Weer een hele gezellige @ CultureelCafeG avond gehad met #Teamtwibo @ melangeur #Geldermalsen. Bedankt mensen!

Via #TvdW @ RiaBurgers Prachtig te ervaren hoe een groep mensen via twitter leuk contact krijgen dat er leuke afspraken gemaakt zijn @ pubquiz @ melangeur @ teamtwibo

@ Wijkagent_Fons Geholpen bij het vangen van 2 losgebroken pony's in #Tricht. Liepen op het #spoor.

@ timmermanswim Intocht Sinterklaas in Beesd met heel veel creatief geschminkte kinderen

@ MirandadV Fijne dag, vanmorgen onze jeugdbrandweer aangemoedigd bij de door Geldermalsen georganiseerde wedstrijd. Organisatie weer top in orde!

@ piftertje Wat een mooie middag vandaag. Wijnproeverij met mantelzorgers in #dorpshuistricht. @ WeekMantelzorg

@ Annelotte_V Weer een auto klem tussen mijn gevel en heg vd buurman @DorpDeil Doe iets @GeldermalsenNL

@ waaromweetikdit Sara en Luuk (en spellingsvarianten daarop) waren de populairste babynamen van 2015.

Via #TvdW @ Remcomb Ohja dat moest ik nog regelen. Kracht van Twitter.

@ Freek_Aalbers Altijd bijzonder om in het mooie #Neerijnen aan te komen. Waardevolle #landschapselementen en veel #cultuurhistorie.