Tweets van de week (48)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ tmvanaalst Genoten als jurylid van de vele talenten die meededen aan 'Korenslag'. Op 't Hof uit Tricht kwam als winnaar uit de bus #fluvium #korenslag

@ JandeGeus Wijs je zo'n bouvakkert dat ie het risico loopt op een bon van 90,00 in de blauwe zone, begint-ie mij uitschelden voor 'mongool' -ook bedankt #MCD

@ RobbievanVeen Benieuwd of wethouder @ rsvanmeygaarden ter verantwoording wordt geroepen door de raad i.v.m. het structureel exploitatietekort van De Pluk. Ik denk het niet ;-)

@ tmvanaalst Ik ga als fietser niet mijn excuses aanbieden aan de automobilisten op de Kornedijk (richting Buurmalsen) die ik vanavond 'de vinger' heb gegeven. Maar dim je lichten, verdomme!

Via #TvdW @ Erik_Burgers De whissssssky prroeferrei met Peter ennn @ AnneStrik in @ De_Pluk wwwasss heeeeelemaaal ssspuuperT!

@ AnneStrik De állerlaatste keer bij Eva en Elvira :'( Wat een gemis voor het dorp @ GemGeldermalsen

@ RiaBurgers Als antwoord op @ AnneStrik @ GemGeldermalsen En zo krijg je weer leegstand en gaan de leuke winkeltjes/horeca weg. Door domme regeltjes.. #geldermalsen

@ Wielerinfo Was gezellig in Geldermalsen. Op de markt ook. We vielen met de neus in de pepernoten. Hadden geen idee dat Sinterklaas aan kwam. En raad eens? De Pieten waren zwart.

@ RitadeJoode Sinterklaas is gelukkig ook veilig in Tricht aangekomen. En welkom geheten door naamgenoot @ NikoWiendels

@ arjanheikoop Hoeveel zedenzaken blijven er bij het OM en politie liggen door al die zwarte piet flauwekul?

@ GabyRosier Mijn dochter wil vanavond haar paardrijlaarzen bij de schoorsteen zetten. Dan krijgt ze misschien wel een pony #durftedromen

@ DWD_Evenementen Melding van #vuurwerkbom in #geldermalsen #levensgevaarlijk #overalglassplinters Niet stunten…

@ LeonvanDun #hardloopplezier door samenwerking @ VVBeesd en #RRR2017. Bestuur en vrijwilligers bedankt. RRR 2017

@ LouisvanOORT Waarnemend burgemeester Geldermalsen wordt de 70-jarige Jeroen Staatsen

@ lourensvb Straks de laatste gemeenteraadsvergadering in Geldermalsen met @ MirandadV als voorzitter. Zien komen en zien gaan.

@ RobbievanVeen Stiekem jaloers op burgemeester @ MirandadV Zij krijgt een nieuwe gemeenteraad. Wij blijven zitten met wat we hebben. Ik wil verkiezingen!!