• Twitter

Tweets van de week (48)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ RiaBurgers Ben ik de enige die een beetje met weemoed kijkt naar de verkiezingen morgen? Einde gemeente Geldermalsen..einde bdu radio tv. Ben er opgegroeid en weet niet anders het voelt best raar. #evendeanderekantvandeverkiezingen

@ jjdenambtman De man voor me wilde niet stemmen omdat er op het stembiljet geen streepje stond tussen west betuwe. Serieus??? #westbetuwe #westbetuwestemt

@ PierreBuijsman #westbetuwe heeft gekozen. Nu maar eens kijken wie ballen heeft. Belofte vs Pluche

@ piftertje Benieuwd hoeveel hoeden/petten er op gevroten zijn vanavond. En of er over paar maanden een verhuisgolf is uit West Betuwe.

@ RobbievanVeen West Betuwe kiest voor voortbestaan huidige Geldermalsense coalitie van @ DorpsbelangenWB @ SGPWestBetuwe en @ CDAWestBetuwe Wie er aan mag schuiven is nog de vraag. 52% gestemd, 48% niet.

De kiezer en de niet kiezer heeft altijd gelijk. Ik wens jullie geluk!

@ Shitmybuufsays Dat het halve dorp het niet belangrijk genoeg vindt om te gaan stemmen zal ik nooit begrijpen.

Via #TvdW @ arjanheikoop Best mooi die uitslag, maar om nu gelijk vrijdag uit te roepen tot Black socks friday... Da's wat overdreven.

@ Mario_Kock Gezellige avond, lekker bandje, goede sfeer, leuke gesprekken, nieuwe contacten , inspiratie voor nieuwe initiatieven, zomaar een avondje #huiskamergevoel in @ CultureelCafeG #Geldermalsen #aboutlastnight

@ LouisvanOORT Waterkoud. Maar de jachthaven van Geldermalsen is goed volgestroomd voor de Sintocht. Burgemeester Staatsen staat al klaar voor ontvangst. Pietenkleur is geloof ik nog geen issue hier #Sintocht

@ Karin_vanlonden Ze geloven niet meer. Maar toch werden er vanavond schoenen gezet. Ze zongen vol overtuiging en de schoenen werden voorzien van verlanglijstjes én een appel voor het paard.

@ JandeGeus De een-na-laatste raadsvergadering met meer ingekomen post dan agendapunten. Rest het onofficiële afscheid met de "eerste, de enige en de laatste" griffier van @ GemGeldermalsen (morgen de officiële versie)

@ Wielerinfo Net op tijd gedacht aan de appels. Morgen is het fruitdag op de Lokhorstschool in Deil. Dan is het verboden om een boterham te eten. Ja echt mensen zelf mee gemaakt. Boterham kwam mee terug naar huis, want mijn zoon mocht geen boterham opeten.

@ tmvanaalst Hoe lang houd ik het nog vol om op mijn werk van die klote Pietjes van een pleerol te maken? #iederjaarhetzelfde #dagsinterklaas