• De zonnebloemweide #glk staat weer open in #waardenburg. Er mag weer geplukt worden. Geniet er lekker van!

    @ gerardvangriens
  • O lieve Betuwe, ik zie dit toch zo graag! #pompoen #bijdeboer

    @ tmvanaalst

Tweets van de week

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ WAG_Vincent Dertien automobilisten beboet voor filmen ongeval op A15

@ AnneStrik Oja, de fruitcorso zit er weer aan te komen.. Ik zal mijn mening hierover dit jaar achterwege laten #duidelijk

@ RobbievanVeen Terwijl gemeenteraden lagen te dutten werd binnen het bestuur van de AVRI gewoon besloten. Voor de @ GemGeldermalsen zit wethouder @ rsvanmeygaarden van @ DorpsbelangenWB in dat bestuur. Geef ze een vinger en weg zijn je containers #WBVB

@ Karin_vanlonden F. (8) heeft de afstandsbediening verstopt. Ik zie een mooie innovatie in bediening op de tv zelf. Blijf je ook lekker beweging. Alhoewel, met zoeken heb ik vandaag mooi wel 10.000 stappen gelopen @ steptember

@ popmarijke Vinden jullie het goed dat ik de filmpjes van vreselijke verhalen over consequenties omdat ándere kinderen niet zijn ingeënt even wegstreep tegen de filmpjes van vreselijke verhalen over consequenties van kinderen die wel zijn ingeënt? Dan ga ik er weer genuanceerd inzitten. Ok?

@ AnneStrik Huis vol jongelui #appelpop2018

Ze blijven allemaal gezellig slapen. Gezellige boel met veel friet, gebakken eieren en tosti's. En niet te vergeten: bier, wijn enz Aan ons de taak Jorrit hiervan af te (be)schermen en tegelijkertijd te genieten van de jongelui.

@ gerardvangriens De zonnebloemweide #glk staat weer open in #waardenburg. Er mag weer geplukt worden. Geniet er lekker van!

@ RobbievanVeen Beste lokale politieke partijen in @ WestBetuwe, ik mis nog een aantal verkiezingsprogramma's. Ook ontbreken er nog namen van lijsttrekkers. In ieder geval die van @ DorpsbelangenWB Word ik toch nieuwsgierig of ze er intern (nog) niet uit zijn.

@ Ashleykars Vanavond bij bidbook bijeenkomst in Waardenburg. Vorige keer moest volgens aanwezigen de zondagsrust gekoesterd worden. De aanwezigen van vanavond dachten er heel anders over, maar tekst werd niet aangevuld of genuanceerd.

@ tmvanaalst O lieve Betuwe, ik zie dit toch zo graag! #pompoen #bijdeboer