• @Ashleykars Gespot in Geldermalsen: het touwtje van Jan Terlouw

    @Ashleykars

Tweets van de week (49)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

Via #TvdW @ arthurh71 Sinterklaas, Alida bijna jarig, zoveel leuke cadeaus! Ik kan niet wachten tot ik ermee mag spelen! :-)

@ EricWijnacker De fontein spuit nog, maar er ligt toch een vliesdun laagje ijs op kasteelgracht #Neerijnen

@ wijkagent_Karel Gellicum lageveldweg als gevolg van #gladheid auto in de sloot. Bestuurder aanspreekbaar voor onderzoek naar het ziekenhuis.

@ HermBert Straat nogmaals bladgeruimd ziet er nu prima uit Voorstraat #Beesd @ GemGeldermalsen

@ JohanSvdBrink Begrijp ik het goed @ NikoWiendels dat MVV subsidies gaat omzetten in 3% rente voor geldschieters? #geldermalsen

@ RobbievanVeen Vanavond eerste kennismaking met Alzheimer Café Geldermalsen. Mooie gesprekken, eerlijke verhalen #Voorrecht

@ MirandadV Met personeel van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal bij elkaar om input te verzamelen voor de GNL gemeente. Wat denken onze medewerkers?

@ Remcomb Dronken Polen keren huiswaarts in Geldermalsen onder luid White Power gezang. Ook al zijn het buitenlanders, men loopt met ze weg hier.

@ Wijkagent_Fons Foto spreekt voor zich. Is opruimen nu zo moeilijk? #hangplek #Geldermalsen #afval

@ Erik_Burgers Het is momenteel 2 graden hier in #Meteren. Op mijterhoogte.

@ JandeGeus Mooie avond met aandacht voor ijsjes in het Lingepark, een bruisende jachthaven en nieuwe vergaderregels die recht doen aan insprekers

@ Erik_Burgers @ JandeGeus Interessant! Wees zuinig op het mooiste plekje van de gemeente. ;)

@ Ashleykars Gespot in Geldermalsen: het touwtje van Jan Terlouw