Tweets van de week (49)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ JohanSvdBrink Volgens Twitter volgt @ De_Pluk mij. Ik volg De Pluk niet. Geld verspillen van inwoners en tijd verkwisten van bestuurders.

@ RobbievanVeen Een echte politicus gaat de gemeenteraad van Geldermalsen verlaten.

Bedankt @ timmermanswim voor je staaltjes Omdenken en opkomen voor de meest kwetsbaren.

via #TvdW @ arjanheikoop Met @ timmermanswim verliest de gemeenteraad van Geldermalsen iemand met het hart op de goede plek. Een gemis voor de PvdA.

Via #TvdW @ tuttifruttikoor Pop- en musicalkoor Tutti Frutti uit Geldermalsen gaat met het vertrek van burgemeester Miranda de Vries helaas wel een heel trouwe fan missen...!

@ AnneStrik Helaas kon ik niet bij de speech en het afscheid van onze burgemeester @ MirandadV zijn vandaag : ( In haar speech benoemde ze onze lieve Jorrit groots < 3 Straks ga ik snel zelf luisteren/kijken!

@ MirandadV Helemaal overdonderd en blij kijk ik terug op een prachtige dag. Wat een afscheid! Iedereen bedankt voor de mooie woorden en aanwezigheid

@ Wielerinfo Heb ik toch een zaklamp gekregen voor #Sinterklaas Als de stroom eraf springt bv door een helikopter dan springt automatisch de noodverlichting in werking. Briljant toch? Dus piloten? Vliegen maar.

@ wheikoop Iets op Facebook zien en spontaan alles bij elkaar graaien en met z'n 3-tjes gaan schaatsen op @ Marienwaerdt. Zo rollen wij. Genieten!

@ Wijkagent_Erwin Zaterdag op zondagnacht controleerden @ POL_Lingewaal een geparkeerde tractor + aanhanger (zuipkeet) op het marktplein #Herwijnen. In de aanhanger zaten minderjarige, onder invloed van alcohol, afkomstig uit de gemeente Zederik en Leerdam. Ze zijn opgehaald door hun ouders.

Via #TvdW @ RobbievanVeen Vanavond gezamenlijke cie Grond en Samenleving over veiligheid Herman Kuijkstraat en het structurele tekort van De Pluk. Vorige week stond de wethouder zwaar onder druk. Dat zal inmiddels wel in de coalitie geregeld zijn. Zo doen we dat hier ?

@ MajesteitBart Als antwoord op @ RobbievanVeen: Je krijgt in de eerste zin van Bulsink al gelijk #manmanman

@ HansBeringen1 Wij zijn zo zachtjes aan een nieuwe traditie aan het verwerven. Dat men steeds maar weer het al jarenlang 't Hollands oergezellig kinderfeest bezig is te bederven.