• @ MajesteitBart De #avri container is vandaag ook bij ons geplaatst, maar met gebruikersgemak is toch niet echt rekening gehouden hoor..

    @ MajesteitBart
  • @ Shitmybuufsays Oh, to be a cat...

    @ Shitmybuufsays

Tweets van de week (49)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ Shitmybuufsays Oh, to be a cat...

@ RitadeJoode Nog ruim 30 dagen en @ WestBetuwe is een feit. Nu presentatie bidbook. Ter inspiratie voor de nieuwe raads- collegeleden en ambtenaren

@ Ashleykars Mooi! Gerlach Velthoven biedt namens Betuwestroom aan om de elektrische boodschappenbussen gratis van schone stroom te voorzien.

@ PierreBuijsman weer een avond de hele avond straaljagers boven 't dorp. Het is om 17:00 donker kan er dan niet gevlogen worden tot een uur of 20:00. #meteren #straaljagers #mindef

@ daandobber Letterlijk een demonstratie tegen alles en iedereen: "Het maakt niet uit waar je mee zit, doe een geel hesje aan en we zenden een samenhorig signaal uit"

@ michelvdoesburg Wanneer worden die verkiezings spandoeken, posters en borden opgeruimd? Inmiddels zijn we een week verder!! @ WestBetuwe

@ kiekeboelala heeft geretweet: @ arnold_servaes Gisteren op de fiets nog een fles Jenever gehaald. Onderweg terug dacht ik, als ik val is de fles kapot. Dat is zonde. Dus ik ben gestopt en heb de fles leeggedronken.

En dat was maar goed ook, want ik ben daarna nog drie keer van mijn fiets gedonderd.

@ frankbroedelet Volgens de statistieken zou Nederland steeds veiliger worden. Toch adviseert een aantal gemeentes niet alleen te gaan hardlopen. Huh? Nog nooit vertoond. Wat klopt hier niet?

@ MarloesReuvers Volle bak bij de popquiz in de Beurs gister! Met 15 deelnemende teams was 'Kick out the jam' duidelijk de winnaar. Mooie samenwerking met CultureelcaféGM!

@ William_zoveel #bouwmarken hebben tegenwoordig kerstbomen, scooters, kousen, meubels maar een simpele pvc mof moet je 25 km voor rijden. #praxis

Via #TvdW @ MajesteitBart De #avri container is vandaag ook bij ons geplaatst, maar met gebruikersgemak is toch niet echt rekening gehouden hoor..