• @ atelier_atelien Ijsbaan Geldermalsen is open! Onee.... wacht is parkeerterrein centrum! Gelukkig een aardige meneer die samen met mij mijn ( bejaarde) moeder hielp oversteken. #levensgevaarlijk #schandalig@ GemGeldermalsen @ gemeentewestbetuwe

    @ atelier_atelien
  • @ tmvanaalst Ik geloof dat ik net een transgender neutrale riem heb gekocht in Geldermalsen. : )) #schoenmakerijandre

    @ tmvanaalst

Tweets van de week (5)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ Shitmybuufsays Welke oetlul heeft bedacht dat je armen net een klein stukje te kort zijn om bovenlangs of onderlangs bij dat ene plekje op je rug te komen waar je nou net jeuk hebt?!

@ SebastiaanvanD2 Ik dus laatst op zondag naar een supermarkt gelegen in een gemeente aanliggend aan @ WestBetuwe Blijken in Culemborg naast de winkels, ook de flitspalen gewoon te werken op zondag.

@ atelier_atelien Ijsbaan Geldermalsen is open! Onee.... wacht is parkeerterrein centrum! Gelukkig een aardige meneer die samen met mij mijn ( bejaarde) moeder hielp oversteken. #levensgevaarlijk #schandalig

@ GemGeldermalsen @ gemeentewestbetuwe

@ AvriSchoon Bent u inwoner van de gemeente @ WestBetuwe en heeft u een melding over de openbare ruimte? Neem dan contact op met uw gemeente.

@ vitalbodycare Als antwoord op @ AvriSchoon: En dan doe je een melding over ruim 50 blikjes en plastic flessen die langs de provinciale weg verspreid liggen tussen Rhenoy en Enspijk, krijg je meer dan een week later: we zijn wezen kijken maar het viel binnen de norm dus we doen er niks aan. #schietmijmaarlek

Via #TvdW @ Erik_Burgers Ik ben allang blij dat de koopzondag één van de belangrijkste punten uit het coalitieakkoord van West Betuwe is. Dan valt 't allemaal nog wel mee. #HiepHoi

Via #TvdW @ RobbievanVeen De wet van God is belangrijker dan de wet van Nederland. Aldus @ lourensvb #Bewaartweet

@ JohanSvdBrink Tiswa. De Nederlandse vlag is voor alle gelijke Nederlanders wel genoeg lijkt me. #westbetuwe

@ RobbievanVeen Ik kan de eerste raadsvergadering van de gemeente @ WestBetuwe kort samenvatten met het uitspreken van een wens. Graag op korte termijn een nieuwe burgemeester.

@ tmvanaalst Ik geloof dat ik net een transgender neutrale riem heb gekocht in Geldermalsen. : )) #schoenmakerijandre