• @ PierreBuijsman De postcodeloterij bingo hoofdprijs is gevallen bij de overburen! #geldermalsen #meteren #regenboog #potgoud

    @ PierreBuijsman]

Tweets van de week (50)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ RobbievanVeen Hoe zou het toch met de formatie gaan in West Betuwe?

Wat zijn al die politieke accounts toch stil. Is het nu echt een democratisch spel van precies één dag? Een klein cadeautje op de dag van Sinterklaas misschien?

@ AnneStrik Oh mensen! Hoe was jullie #pakjesavond? Wij hebben ons toch een partij genoten hier

Lekker met ons 5en kneuteren, Love it!

@ enomisji Het is vandaag Nationale Dag vd Vrijwilliger lees ik. Zonder onze vrijwilligers stond NL stil. Goed dat er een dag is waar we hier bij 'stil'staan.  Word ook vrijwilliger: wordt iedereen blijer van!

@ piftertje Waar blijven de poststukken en pakketjes Kerkstraat, Herman Kijkstraat Geldermalsen. Inmiddels ruim 9 stukken verdwenen. @ PostNL neemt geen klacht serieus. @ POL_Gldmalsen misschien wel?

Via #TvdW @ AnneStrik Een misberekening van onszelf qua hoeveelheid ampullen we nog hadden van een medicijn. #oeps

Gelukkig werken bij de apotheek de Pluk toppers en is het opgelost voor het weekend

@ ChristenUnieWB Marianne Kallen, informateur in West Betuwe, adviseert om coalitiegesprekken te starten met Dorpsbelangen, CDA, Leefbaar Lokaal Belang, ChristenUnie en GroenLinks.

@ barendvankessel Goh , dat zo'n geel hesje nu symbool staat voor de gewone man dat wissen wij al lang #veilig in de wegenbouw

@ JandeGeus Het stormt, een meeuw danst krijsend boven mijn tuin #BeesdAanZee #klimaat

@ Esssie31 JEEEEEEEEMIG!!! De klap van het onweer hiero is zó hard, dat ik de grond en mn bed voelde trillen.

@ PierreBuijsman De postcodeloterij bingo hoofdprijs is gevallen bij de overburen! #geldermalsen #meteren #regenboog #potgoud

@ JandeGeus We hebben een nieuwe burgemeester @ WestBetuwe

@ daandobber Op een onverlichte Waalbandijk van Varik naar Heesselt fietsen. West Betuwe is echt prachtig.

@ erikwesselink "Meteren krijgt een nieuwjaarsduik" Ga jij ook?? #nieuwjaarsduik #nieuwjaarsduik2019 #meteren #kalenbergseplas

@ RobbievanVeen Ik merk dat ik nog helemaal niet heb gereageerd op de coalitieontwikkelingen in West Betuwe. Goed dan! Tot zover alle lof en complimenten voor @ DorpsbelangenGM Houd vol Ed!