• Twitter

Tweets van de week (51)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Arthur Hanselman, projectmanager, historicus en twitteraar (@ arthurh71) uit Geldermalsen. Op de hoogte blijven van lokale ontwikkelingen? Volg dan verslaggever Sophie Hogendorp (@ sophiehogendorp) en eindredacteur Louis van Oort (@ LouisvanOORT).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ MirandadV Dec Leerlingen vd Lingeborgh presenteren hun ideeën voor de inrichting van de natuur in de buurt vd waterzuivering/station #jeugdparticipatie

@ Erik_Burgers 'Neule grote joekel van een maan jonguh! In #Meteren.

@ RobbievanVeen Benieuwd wat @ DorpsbelangenGM van het idee @ Code__Oranje vindt. Of is het een onderwerp wat te gevoelig ligt bij coalitiepartner SGP?

@ LCMarcoHol Vanavond werden de aanvragen van het Leefbaarheidbudget gepresenteerd. Weer heel veel moois om te kiezen. #leefbaarheid Stemmen!

Via #TvdW @ atelier_atelien Toch bijzonder in Nederland tekort aan #seniorenwoningen terwijl in #geldermalsen de woningen toegewezen worden jongere mensen.

@ JeroenWijngaard Gemeenteraad @ GemGeldermalsen heeft er een top raadslid bij @ Stappershoef veel succes.

@ PIETWANROOIJ Om 19.30 uur de laatste @ RaadNeerijnen 2016. Een mooi bestuurlijk jaar in een positief financieel klimaat met nog meer burgerconsultatie.

@ Erik_Burgers #Geldermalsen, 16 December; Vorig jaar sloegen we elkaar bij het gemeentehuis de hersens in, dit jaar gaan we gezellig naar de Kerstmarkt.

@ cathrijnh_g Kerstconcert van trompetten en orgel in de Centrumkerk #ontroerend #kerstmarktgeldermalsen

@ Karin_vanlonden Heerlijke Syrische hapjes op de #kerstmarkt. Het kan allemaal in #geldermalsen

@ RitadeJoode Rondje kerstmarkt @ GemGeldermalsen met ontmoeting verschillende culturen. Heerlijke Syrische hapjes bij de kraam van nieuwe Geldermalsenaren

Via #TvdW @ karelvankoppen Wat een ellende: kerstkaarten met glittertjes. Alles zit onder, maar dan ook alles. Eens maar nooit weer......

@ JohanSvdBrink Terwijl Meteren "burgerparticipeert" met 10 mensen uit de wijde omgeving over een jongerenhangplek staan er buiten 7 met heel andere plannen

@ RitadeJoode Ook in @ GemGeldermalsen kan het beter. Integratie asielzoekers blijft steken door nalatigheid Rijk via @ volkskrant

@ RiaBurgers Vandaag vroeg de kaarsjes aangedaan. Soms is er teveel narigheid. Leef zo mee met een familie die plotseling een dierbare heeft verloren.

@ HermBert Minister Blok zoekt bouwgrond Nieuwe kans voor #Garstkampen #Beesd? Misschien even bellen? @GemGeldermalsen