• @ HarryPlagge Kerstmarkt, één en al gezelligheid

    @ HarryPlagge
  • @ Shitmybuufsays Volgens mij moet ik ze maar eens gaan planten.

    @ Shitmybuufsays

Tweets van de week (51)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u tweets nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ LouisvanOORT Geen zondagopening in Geldermalsen op 24 december. Ook niet via een achterdeur. Gemeente Geldermalsen doet er zelfs een brief voor uitgaan

@ gpamkuijpers Zou de politie dan ineens aanwezig zijn in Gdm..?

Let wel: voor mij hoeft een koopzondag niet. Maar je eigen overtuiging opdringen aan een meerderheid, stuit mij tegen de borst.

@ arjanheikoop Als antwoord op @ gpamkuijpers: Dit is gewoon de regels handhaven die democratisch zijn vastgesteld. Hoezo opleggen?

@ buijsg @ Wijkagent_Frank kunnen jullie iets doen aan die dealertjes die iedere avond bij station Geldermalsen staan?

Via #TvdW @ GJanssen71 Wat als partijen in raad van 19-12 motie/amendement indienen voor openstelling winkels op 1e en 2de kerstdag! Vallen beide niet op zondag.

@ HarryPlagge Kerstmarkt, één en al gezelligheid

@ karelvankoppen Heb mij zojuist moed ingesproken om de tijd tussen nu en 3koningen door te komen. Klamp me vast aan vooruitzicht dat dan al dit holle gedoe voorbij is. Wat dat betreft zijn kerstballen treffende symbolen.

@ Wielerinfo Was druk in Geldermalsen vrijdag met de kerstmarkt. Moest een stuk omrijden. Maar zag er gezellig uit. Geen tijd gehad. Was haardhout aan het halen. Ook belangrijk. #houtkachel

@ Karin_vanlonden Vanavond is #Geldermalsen weer in het nieuws met een discussie die hoog oplaait: winkel open op zondag ja of nee? @ nieuwsuur

@ buijsg Schaam me voor @ GemGeldermalsen in @ Nieuwsuur. Kan niet wachten op de gemeenteraadsverkiezingen.

@ Ashleykars Coalitiepartijen houden onderwerp koopzondag 24 dec 1. als agendapunt, 2. motie vreemd aan de orde vd dag én 3. inspreker tegen.

@LouisvanOORT Wat bij kwesties als de zondagopenstelling eens te meer duidelijk wordt: #Geldermalsen is een diep verdeeld dorp. Over verschillende scheidslijnen.

@ Shitmybuufsays Volgens mij moet ik ze maar eens gaan planten.