• @ AnneStrik Ons uitzicht vanuit het ziekenhuis op #Amsterdam en de @ cruijffarena Mooi!Maar verder ben ik toch echt liever in ons eigen dorp:-) #meteren

    @ AnneStrik

Tweets van de week (51)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ janetvank Het is optuigdag!

@ Shitmybuufsays En toen... liep er een konijn door mijn tuin. #kijkdaarisFlappiedan!

@ Wielerinfo Alles wordt fors duurder. De ziektekosten, energie het gas. Met klap op de vuurpijl btw verhoging. Kan dat anders @ MinPres tijd voor @ GeLeHesjesNL want Nederland pikt het zo niet langer. Wij zijn een braaf volkje maar de top is bereikt vrees ik.

Via #TvdW @ Erik_Burgers Als antwoord op @ Wielerinfo: Ben benieuwd of we dat dit jaar dan ook aan de (klap op de) vuurpijl/werk verkoop gaan merken. Vorig jaar is er nog 68 miljoen euro aan besteed.

@ JandeGeus Krabben van de ruiten, sirenes over de A2, rijp voor de daken en voor heel even waan je je in de winter van 2018

@ kiekeboelala Super leraren op de @  Lingeborgh in Geldermalsen binnenkort is er een schoolfeest in een echte discotheek, en nu heeft de muziekleraar alle leerlingen oorpluggen gegeven zodat ze geen gehoorbeschadiging kunnen krijgen. Dat heet investeren in de toekomst, ben er blij mee

@ Wielerinfo Dat vond ik een kei leuke gezellige goed georganiseerde kerstmarkt in Geldermalsen.

@ De_Pluk De Pluk start in de feestmaand december met een nieuw initiatief, 'uitgestelde koffie'. Een heel eenvoudig systeem waarbij een bezoeker in het Grand Café een extra kop koffie koopt voor iemand die het zich op dat moment niet kan veroorloven. #depluk #koffie #geldermalsen

@ AnneStrik Ons uitzicht vanuit het ziekenhuis op #Amsterdam en de @ cruijffarena Mooi!

Maar verder ben ik toch echt liever in ons eigen dorp:-) #meteren

@ arjanheikoop Vandaag een super gezellige winterfair gehad bij @ LeeuwensteinBV. En nu staan ze weer klaar om de wegen sneeuwvrij te maken. Topcollega's.

@ enomisji 'Rijkswaterstaat heeft zaterdag al 417.413 kilo zout gestrooid.' Heeft iemand bijgehouden...

@ MajesteitBart Laatste raadsvergadering van de @ GemGeldermalsen - in het bijzonder de laatste van @ JandeGeus. Bedankt voor je keiharde werk in de afgelopen jaren, Jan!