• @pifertje

Tweets van de week

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeente West Betuwe op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@karelvankoppen Wethouders @WestBetuwe vinden openbaar toilet in nieuw aan te leggen plan Lingeoevers 'te kostbaar'. Als zogeheten 'koplopergemeente' voor VN-VERDRAG HANDICAP zou West Betuwe ook op dit punt het goede voorbeeld moeten geven voor het zijn van inclusieve gemeente. @raadwestbetuwe

@Shitmybuufsays Hitterecord gesneuveld. En nu dan. Moet ik daar blij van worden?

@tmvanaalst Ik heb vandaag gewerkt van 8:00 tot 18:00 uur. 41 graden. Zonder airco. Ik verwacht nu een straat met mijn naam, een showballet en levenslang gratis Cherry Coke. Kapot! @ KNMI_weer #zweetreet #40graden #nooitmeer #klimaat

Via #TvdW @mmpavanriemsdyk Wow...volgens mij hebben ze bij #loonwerkbedrijf de Goei en Zn. in #Geldermalsen momenteel 200% extra personeel in dienst. Althans, dat hoop ik voor ze. Ze werken zich namelijk een slag in de rondte om al het #hooi binnen te krijgen voor het hier gaat #regenen en #onweren.

@RobbievanVeen Wat is er toch met de Geldermalsense blauwalg aan hand? Normaal gaat bij 25 graden het bord al in de grond bij de Steenvliet. Is de alg op vakantie? Of vindt de alg 40 graden ook te warm? Beste mensen van @WestBetuwe, weten jullie het?

@frankbroedelet Deil; nu; regenbui met grote druppels!!! Ik douche nu even buiten onder de blote hemel! Hemelsch!!!!!

@arjanheikoop Het oneens zijn met klimaatontkenners is voor velen de hele oplossing. Van meningen daalt de temperatuur niet!

@piftertje Rondje Geldermalsen/Meteren. Triest hoe mede inwoners met onze leefomgeving omgaan. Tijd dat handhaving aan de slag gaat. @AvriSchoon @WestBetuwe

@JandeGeus Als antwoord op @piftertje: Ikke-land

@VdMarkt Als antwoord op @piftertje: Mensen mensen mensen, ben je zo opgevoed om afval wildweg weg te gooien of gewoon daar waar het hoort? Hoe was het ook alweer? Beter milieu.....begin bij jezelf! Toch?

@karelvankoppen Verrassend: @gemTiel ruim 41.000 inwoners. @WestBetuwe ruim 50.000 inwoners.

@ChristiandeWit En weer een aanrijding op kruising N327/Rijksstraatweg Geldermalsen. Zo vaak near miss door rood licht negeren. Wanneer eens flinke periode controle @POL_Gelderland ?

@karelvankoppen Vanaf 07.00 uur is het weer goed te horen: in De Plantage (Meteren/Geldermalsen) woon je geheid goed.