• Twitter

Tweets van de week (9)

GELDERMALSEN In Nieuwsblad Geldermalsen (@ nbgeldermalsen) is wekelijks een selectie uit de meest interessante, opmerkelijke of leukste berichten uit en over de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen op Twitter te vinden. De lokale tweets worden geselecteerd door Erik Burgers uit Meteren, werkzaam op de Centrale regiekamer van Waterschap Rivierenland en fanatiek twitteraar (@ Erik_Burgers).

Wilt u andermans tweet nomineren voor de Tweets van de Week? Stuur het bericht dan door met #TvdW in uw retweet en wellicht staat uw favoriete bericht in de eerstvolgende krant.

@ daandobber Aangezien wetenschappelijke artikelen of rationele argumenten niet overtuigen.. Moet je 's googelen naar foto's van polio, difterie, rode hond en meningokokken. "Eén op de vier is niet gevaccineerd in voormalige gemeente Neerijnen"

@ jjdenambtman Wanneer je als 35 jarige moeder ook stoer wil doen op het skateboard.... nu mijn pols koelen en hopen dat hij niet is gebroken

@ Wijkagent_HansC In #Geldermalsen Scheldestraat werd omstreeks 12.25 uur een insluiper garage woning op heterdaad aangehouden dankzij melding alerte buurvrouw, terwijl oudere bewoners thuis waren. Kruiwagen en rugtas vol met gereedschap en diepvriesspullen al klaargezet!

@ LeeuwisMarcel Rivierengebied; stroomverziening mogelijk in gevaar! Komende zomer worden tuinders wellicht 'de reddende engel'. Tuinders staan op de 'stand-by'. Zij zullen dan stroom moeten gaan produceren voor bedrijf en burgers.

@ daandobber Waar blijft de vlag van #WestBetuwe?

@ piftertje Als antwoord op @ daandobber: Die mooie met alle kleuren van de regenboog bedoel je?

@ deejayberry Ps @ WestBetuwe komende raad uitverkocht las ik? Moet je tegenwoordig kaartjes kopen om op de publieke tribune plaats te nemen? #uitverkocht is het nieuwe #VOL

@ popmarijke Beste @ WestBetuwe , ik liep zoals gewoonlijk hard. Dit keer deed ik Enspijk en Beesd aan: wát veel zwerfafval; de helft van @McDonalds. Ik kon in de verste verte geen afvalbak spotten. Kunnen jullie hier iets aan doen: Meer afvalbakken en afspraken met McDonalds?

@ WestBetuwe Als antwoord op @ popmarijke: Begrip voor ergernis. Met McDonalds zijn goede afspraken gemaakt. Probleem ligt buiten haar terrein en verantwoordelijkheid bij vervuilers. Zij gooien afval uit hun auto en stoppen niet voor extra prullenbak. Probleem heeft aandacht van handhavers.

@ caroliolio Vandaag in de uiterwaarden gewandeld.. gelukkig waren we op tijd om een schaap weer op haar pootjes te zetten.. lag volledig op haar rug en kon niet meer overeind komen

@ Karin_vanlonden Na een week heen en weer karren met een aanhanger kan ik die kar eindelijk achteruit op de oprit parkeren zonder hem af te koppelen.

@ RobbievanVeen Nog nooit zo warm in februari.

Maar beste pseudo wetenschappers, dat heeft vast niets met het klimaat te maken.