Verdien een concert van mannenkoor Fruit Unlimited

TRICHT Door de maanden januari tot en met maart mee te zingen met het mannenkoor Fruit Unlimited (FU) uit Tricht/Geldermalsen verdient elk nieuw lid een concert ter keuze van dit koor.

FU start het nieuwe jaar voor nieuwe leden met een open avond op maandag 11 januari om 20.00 uur in het Dorpshuis Tricht, Johan Frisoplaats 1 in Tricht. Iedere man tussen 20 en 70 jaar is welkom. FU zingt die avond het gewone repertoire en daarnaast gaat zij samen met de gasten een eenvoudige song instuderen. Zing je mee met dit koor in de maanden januari tot en met maart dan verdien je je eigen concert. Te geven op een datum en plek naar eigen keuze, voor je partner, je buurman of -vrouw of wie dan ook.

Al 20 jaar zingt het mannenkoor Fruit Unlimited close harmony en barbershopsongs. Sinds begin 2014 staan ze onder de enthousiaste leiding van Janine Waardenburg uit Tiel. Deze dirigente weet het beste uit de mannen van FU naar boven te halen. FU zingt voor de ontspanning en doet soms ook optredens bij bijzondere gelegenheden en evenementen in de regio. Deze optredens zijn de kers op de taart. FU zingt het meest in het Engels, maar ook bijvoorbeeld in het Nederlands.

Info: Ton Lammers, ton.lammers@gmail.com, 06-40585920 of naar Henk Pagrach, hpagrach2@gmail.com, 06-53184066, https://sites.google.com/site/fruitunlimited/