• Anita Fitzgerald van Rabobank West Betuwe overhandigt nieuwe shirts aan Wim van Oort (midden) en Sebastiaan Sewalt van Corsoclub Passewaaij

    Rabobank

Fruitcorso extra kleurrijk dankzij sponsors

13-09-2019, 11:17 | Lezersnieuws | Henk

Het Fruitcorso kleurt zaterdag 21 september weer oranje. Deze week zijn ruim 1600 t-shirts uitgereikt aan wagenbouwers, mozaïekplakkers en deelnemers aan het Kindercorso. Rabobank West Betuwe en FruitMasters, beiden al vele jaren sponsor van het Fruitcorso, zorgen ook dit jaar weer voor een extra kleurrijk tafereel bij de corso-activiteiten in Tiel.

De slogan op de achterkant van het t-shirt, ‘Een aandeel in Fruit!’ is voor iedereen duidelijk te linken met de sponsors. “We waarderen beiden de inzet en het enthousiasme van de vele vrijwilligers, van jong tot oud”, zegt Coen Kampschöer, manager Marketing & Communicatie van FruitMasters. “Samenwerken en dezelfde passie delen, leiden immers tot plezier en een mooie, gezamenlijke prestatie.” De t-shirts worden door de deelnemers al jaren met trots gedragen en dat zorgt er ook voor dat de vrijwilligers herkenbaar zijn tijdens Fruitcorso-activiteiten in Tiel.

De t-shirts zijn dit jaar persoonlijk bezorgd bij de corsoclubs door medewerkers van Rabobank West Betuwe. “Zo kon er gelijk een blik worden geworpen op de corsowagens”, aldus Mohamed Saddiki van de Rabobank. “En het zag er veelbelovend uit. Natuurlijk moest er overal nog het nodige gebeuren, maar er was nog geen stress merkbaar bij de clubs”.

Benieuwd naar het resultaat? Het Fruitcorso en Fruitcorso by Night vinden dit jaar plaats op zaterdag 21 september vanaf 13.30. Meer informatie over de wagens en toegang tot het evenement is te vinden op: www.fruitcorso.nl.