Voorjaarsactie Rotaract Rivierenland geslaagd

TIEL Leden van Rotaract Rivierenland hebben zaterdag 25 april de opbrengsten van haar voorjaarsactie aan Klesteo overhandigd. Door het overhandigen van zakken vol kleding is een van de eerste donatieacties van deze nieuwe serviceclub meer dan geslaagd. In samenwerking met Kids Camp Kenia zijn de leden van Rotaract Rivierenland de afgelopen maanden actief geweest in het belangeloos verzamelen en ophalen van nieuwe en gedragen kleding. Kinderkleding in de leeftijdscategorie 8 tot 12 jaar is hierbij geschonken aan Kids Camp Kenia, een vrijwilligersproject voor kinderen uit Kibera, de grootste sloppenwijk van Nairobi. Door het overweldigend succes van de kledingverzameling heeft Rotaract Rivierenland kunnen besluiten voor de overige kleding een ander goed doel te zoeken. De keuze hiervoor is gevallen op de kleding- en speelgoedbank.

De enthousiaste vrijwilligers en de professionaliteit van Klesteo in het realiseren van hun doelstelling als kledingbank, maakt dat Rotaract Rivierenland zeker weet dat deze donatie goed terecht zal komen.

Het succes van deze kledingactie maakt duidelijk dat er grote maatschappelijke behoefte is aan ondersteuning van sociale projecten als Kids Camp Kenia en Klesteo. Om dit ook in de toekomst mogelijk te maken zoekt Rotaract Rivierenland enthousiaste jongeren tussen de 18 en 35 die zich hiervoor willen inzetten. Info: rotaractrivierenland@outlook.com of Facebook/RotaractRivierenland.

Foto: Op de foto van links naar rechts: (staand) Margreet Blok (KLESTEO), Timo de Mari, Patrick Hardeman, Roderick Stol, Patrick de Wit, Caroline van der Linden (KLESTEO), Zittend Frank van den Hul, Charlotte Elferink