Voorjaarsfestival in Beesd

BEESD Op Moederdag 10 mei houdt BetuweStrand in Beesd haar eerste Voorjaarsfestival. Het recreatiebedrijf introduceert hiermee een nieuwe traditie; met de hele familie eropuit.

Voor jong en oud, man en vrouw is er de hele dag van alles te doen. Op het terrein bij het Strandbad in de Grote Zaal worden podia gebouwd waarop modeshows gelopen worden. Verschillende sportclubs uit de regio geven demonstraties. Ook wordt er een grote loterij gehouden en de dag wordt afgesloten met een optreden van zanger Danny Terp. Op de waterskibaan krijg je tijdens het festival het tweede uur cadeau als je komt waterskiën of wakeboarden.

Veel ondernemers uit de regio komen op de gezellige markt hun producten aanbieden. De kinderen kunnen zich uitleven op het kinderplein en de moeders kunnen bonbons maken met een echte patissier. Voor de vaders is er een interessante Barbecue demonstratie met de SuperSmoker.

Er is vrij entree en de auto kan gratis geparkeerd worden op een van de parkeerplaatsen van BetuweStrand.

Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Voor meer informatie neem contact op met Debbie van Ommeren, 0345-681594, info@betuweboulevard.nl.