Voorstelling De vrouw en het jongetje en expo in Stroomhuis

NEERIJNEN Onder de titel Verhalenverteller is er voor de doelgroep: kinderen en (groot)ouders een expositie met kleurrijk werk van Merit Koops in het Stroomhuis. De expositie duurt tot en met zondag 19 november en werd geopend op zaterdag 21 oktober. Tijdens de expositie verzorgt Merit tweemaal een workshop. Aanmelden: meritkoops@planet.nl (max. 6 deelnemers)

Merits werk is een afspiegeling van wie ze is: kleurrijk, eigenzinnig, humoristisch en avontuurlijk. Ze gebruikt veel technieken en knallende kleuren, op een manier die steeds weer tot iets verrassends leidt. Dieren zijn vaak het onderwerp, maar ook zij hebben een eigen persoonlijkheid. Humor is universeel, en doet het dus ook goed in vreemde plaatsen waar een andere taal gesproken wordt. Dat vraagt om een eigen stijl, en die heeft Merit. Workshops Merit op vrijdag 3 en 17 november, beide keren van 10.30 tot 15.00 uur. De workshop is om eens kennis te maken met collagetechniek in al zijn facetten. Alle materialen zijn aanwezig. Er wordt gewerkt van 10.30 tot 15.00 uur in de expositieruimte van het Stroomhuis, waarbij de lunch is inbegrepen, net als thee of koffie. Kosten € 65 inclusief materiaal en lunch.

De tentoonstelling is de eerste week alle dagen open (m.u.v. maandagen), steeds van 11.00 tot 17.00 uur, daarna van 12.00 tot 16.00 uur op donderdag t/m zondag (maandag t/m woensdag gesloten). Gratis toegang.