• Foto: Andre van der Vlerk

Werkbezoek Commissaris van de Koning uitgesteld

GELDERMALSEN Het voor donderdag 25 juni geplande werkbezoek van de Commissaris van de Koning Cornielje aan de gemeente Geldermalsen gaat niet door. De commissaris moest vanwege gezondheidsredenen afzeggen. In goed overleg wordt een nieuwe datum bepaald.

Onderdeel van het programma zou zijn het bezoeken van een tweetal leefbaarheidsprojecten in Deil. Blij met de komst van de Commissaris, hebben de initiatiefnemers van beide projecten de afgelopen weken enthousiast een leuke ontvangst voorbereid. Vanzelfsprekend overheerst teleurstelling, maar uiteraard hebben zij begrip voor de situatie. Er is het nodige werk verzet, leerkrachten, kinderen en vrijwilligers hebben zaken uitgewerkt, mensen hebben vrij genomen. Het college van burgemeester en wethouders zou het jammer vinden wanneer dat allemaal voor niets zou zijn geweest. Vandaar dat zij heeft besloten toch voltallig beide projecten te gaan bezoeken. Dit om daarmee waardering te laten blijken voor alle inzet en natuurlijk ook om zelf te ervaren hoever het met de uitwerking van de beide projecten staat. Voor beide bezoeken worden de oorspronkelijk geplande tijden aangehouden:

11.40 - 12.25 uur Speeltuinvereniging Jeugdland

14.05 - 15.00 uur: Lokhorstschool

Vanwege de afwezigheid van de Commissaris komen vanzelfsprekend het overleg van hem met het college en de geplande bijzondere raadsvergadering te vervallen.