• Werkzaak

Werkzaak schenkt opbrengst garagesale aan voedselbank

GELDERMALSEN In juni opende Werkzaak haar vernieuwde pand aan de Poppenbouwing in Geldermalsen. De overtallige en nog bruikbare meubels verkocht Werkzaak tijdens een garagesale. Een succesvolle actie die € 2.378,- opleverde. Werkzaak schenkt dit bedrag aan de Voedselbank.

Het totaalbedrag is verdeeld op basis van het inwoneraantal. De Voedselbank Bommelerwaard ontvangt € 500 en de Voedselbank Rivierenland € 1.878.

Op de locatie Poppenbouwing in Geldermalsen overhandigde Elfriede Boer, directeur Werkzaak, dinsdag 11 juli de waardecheques aan Cor Oostveen, voorzitter Voedselbank Rivierenland en Lotty Steenhuizen, voorzitter Voedselbank Bommelerwaard.

Werkzaak heeft gekozen voor de Voedselbank vanwege het goede werk dat zij verricht in de regio. Wekelijks maken veel huishoudens gebruik van de Voedselbank. De Voedselbank heeft versterken van de zelfredzaamheid van mensen centraal staan, net als Werkzaak Rivierenland.

Elfriede Boer: ,,Een echt mooi win-win project. Wij zijn alle oude meubels kwijt, onze medewerkers zijn blij met de aankoop en het geld gaat naar het goede doel De Voedselbank! "

Op de foto: Elfriede Boer, directeur Werkzaak reikt de waardecheques uit aan de voorzitters van de Voedselbank Bommelerwaard en Rivierenland.