• archief BDUmedia

Winkels bereikbaar tijdens werkzaamheden Geldersestraat Geldermalsen

GELDERMALSEN De winkelstraat in Geldermalsen, de Geldersestraat, krijgt een nieuwe uitstraling. Liander rondde eind juli de voorbereidende werkzaamheden af. Vanaf 20 augustus gaat de aannemer aan de slag. De woningen en winkels blijven bereikbaar voor voetgangers. De bevoorrading van de winkels zal tijdelijk moeten plaatsvinden vanaf de zijde bij de bloemenkiosk of vanaf de Rijksstraatweg / Marktplein.

De voorbereidingen voor de vernieuwing van de Geldersestaat zijn in volle gang. De materialen met een lange levertijd (o.a. natuursteenbanden en lijngoten) zijn reeds ingekocht en alles is er nu op gericht dat de aannemer op maandag 20 augustus start met de werkzaamheden. Het werk is in fases verdeeld. En er volgt later nog een overzicht wanneer de fases plaatsvinden. Als het werk volgens planning loopt is de straat begin november aangepast. De Geldersestraat is dan weer beschikbaar voor de sinterklaasoptocht.

Op www.geldermalsen.nl bij Projecten volgt informatie over de planning. Voor het winkelend publiek hangt er bij Bloemenkiosk Esther, vanaf 1 oktober Bloemenkiosk Karin, een sfeerimpressie op de buitenkant van de kiosk.