• Betuwse Fruitshop

Proeverij streekproducten bij de Betuwse Fruitshop

GELDERMALSEN Op 15 november organiseert de Betuwse Fruitshop een proeverij-avond van fruit- en streekproducten. Diverse ondernemers maken de lekkerste, Puur Betuwse fruit- en streekproducten, zoals boerenkaas, 'Greetje' fruitbeleg en fruitsaus, heerlijke worst, streekbieren, fruitsappen, wijnen en ciders, koek, honing, notenolie en –pasta en nog veel meer.

De Betuwse Fruitshop wil de bewoners van de West-Betuwe en andere geïnteresseerden kennis laten maken met al het lekkers wat de Betuwe biedt. Op diverse plaatsen in de winkel zijn de producten te proeven. Tijdens de proeverij-avond trakteert de Betuwse Fruitshop de bezoekers op lekkere hapjes, uiteraard gemaakt van en met fruit- en streekproducten.

De Betuwse Fruitshop is een Concept Store bestaande uit onder andere een winkel met fruit- en streekproducten en een lunchroom. Naast gebak, broodjes en andere kleine lunchgerechten kunnen bezoekers ook terecht voor een High-Tea, High-Wine of High-Beer. In zowel de winkel als de lunchroom voeren fruit- en streekproducten de boventoon. De winkel is populair bij zowel consumenten als bedrijven voor cadeau- en kerstpakketten. De lunchroom is tevens beschikbaar als locatie voor feestjes, vergaderingen of andere activiteiten in besloten kring.

Iedereen is welkom op vrijdag 15 november tussen 18:00 en 21:00 uur in de Betuwse Fruitshop, Marktplein 4, 4191 AC Geldermalsen. Info: www.betuwsefruitshop.nl