Workshop duurzame Paasbrunch bij De Knop en HartenInn

GELDERMALSEN Woensdagavond 28 maart staat er weer een activiteit gepland van Centrum De Knop, Centrum voor Duurzaamheid. In samenwerking met de koks van het sociaal restaurant HartenInn in Geldermalsen maken ze een duurzame Paasbrunch.

De workshop start om 19.00 uur in De Knop en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Het sociaal restaurant de HartenInn stelt haar keuken naast De Knop beschikbaar en de medewerkers helpen bij de workshop. De deelnemers bereiden tijdens de workshop een volledige Paasbrunch voor, geheel met duurzame producten gemaakt. Ze maken zeven gerechten. Na afloop krijgen de deelnemers de recepten mee naar huis

Er kunnen 12 personen deelnemen aan de workshop. Deelname aan deze workshop is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via daan@11duurzaam.nl. Graag voor vrijdag 23 maart.

Naast deze workshop organiseert De Knop een week later, op woensdagavond 4 april om 19.30 uur een workshop (on)eerlijke handel in de kledingindustrie. Op deze avond delen twee enthousiaste mensen uit dit vakgebied hun kennis over duurzame kleding.

Info: www.11duurzaam.nl/deknop.