Workshop: 'Look Good.. Feel Better'

TIEL Als gevolg van kanker of de behandelingen die vrouwen hiervoor krijgen kan hun uiterlijk veranderen. Maar ook dán kun je er goed uitzien: Ziekenhuis Rivierenland biedt de gratis workshop 'Look good, feel better' voor deze groep en hun familieleden. Hij loopt maandag 6 juni van 10.00 tot 12.00 uur in het ziekenhuis in Tiel.

Tijdens de workshop "Look Good…Feel Better" krijgen betrokkenen advies over de verzorging van hun huid en het gebruik van make-up. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.

Er is ook een haarwerker aanwezig die uitleg geeft over aanschaf, gebruik en onderhoud van haarwerken en alternatieven voor haarwerken. Ook bij haar kan men terecht met vragen.

Veel gehoorde vragen en klachten zijn bijvoorbeeld: "Mijn huid is schilferig en zeer droog geworden, hoe kan ik dit het beste behandelen?" "Door chemotherapie is mijn haar broos en dun geworden, wat kan ik hier aan doen?"  "Hoe krijg ik meer uitdrukking op mijn gezicht, nu ik geen wenkbrauwen meer heb?"

Voor aanmelding kunt u contact opnemen met claudia.baardman@zrt.nl. De workshop wordt gehouden op maandag 6 juni. Voor meer informatie kijk op: www.zrt.nl