Zingen en swingen met Vince Vega Band in Cultureel Café

GELDERMALSEN De coverband Vince Vega is met swingende geluiden vrijdag 23 februari te gast in het Cultureel Café Geldermalsen. Locatie is Schenkerij de Beurs, Marktplein 14 in Geldermalsen. Toegang is gratis.

Coverband Vince Vega, inmiddels een goede bekende van het Cultureel Café, zal vanaf 20.30 uur zeer gevarieerde popnummers ten gehore brengen. De Betuwse band heeft een eigen kijk op het coveren van populaire, maar covert ook minder voor de hand liggende nummers. De vier muzikanten, afkomstig uit verschillende muziekstijlen en diverse bandjes, hebben elkaar in 2006 gevonden in Culemborg. Sindsdien spelen ze elke maandagavond alles wat ze zelf leuk vinden en geven daar een eigen draai aan. Hierdoor hebben ze een zeer gevarieerde speellijst; met alternatieve pop zoals David Bowie, Amy Winehouse, Joe Jackson en U2; stevige nummers van de Cult, Kings of Leon en Republica maar ook ouderwetse disco zoals KC the Sunshine Band, The Tramps en Rick James en dansnummers van Deee-lite, Daft Punk, Jamiroquai en Mando Diao.

Vince Vega bestaat uit: Lous van der Stempel, zang; Joost Prosman, gitaar/zang; Vincent Verdouw,bas; en Gert Komduur, drums.

Info: www.facebook.com/vincevegaband, Debeurs-geldermalsen.nl/