• Robert Mars Toernooi

8ste Robert Mars Toernooi enorm succes

BEESD Op alle fronten was het 8ste Robert Mars Toernooi een editie om nooit te vergeten. De voorbereidingen waren probleemloos verlopen, de vele fantastische vrijwilligers stonden weer klaar en ook de vele betrokken sponsoren hadden het dit jaar wederom niet af laten weten. Daarbij was het ook nog eens heerlijk weer. Tussen de finales en de prijsuitreiking was het eerst tijd om de opbrengst voor KiKa bekend te maken. Dat KiKa deze actie, één van de 6000 jaarlijkse acties voor KiKa, erg serieus neemt, blijkt wel uit het feit dat Rien Schimmel wederom naar Beesd was gekomen. Ook hij was verrast toen Alexandra, één van de jongste organisatoren, het bedrag van € 22.500,00 bekend maakte.

Het was dit jaar gelukt een voorwoord te krijgen van niemand minder dan Claudia de Breij, die meteen van de gelegenheid gebruik maakte 4 kaartjes voor haar oudejaarsconference te doneren. Dit was de opmaat voor de jaarlijkse opkomstparade van de spelers met hun clubvlaggen. Hierna was het de beurt aan de voorzitter van voetbalvereniging Beesd, Max Kroeze en de nieuwe wethouder, Jacoline Hartman, die duidelijk onder de indruk een kort woord tot alle aanwezigen spraken alvorens het grote feest los kon barsten.

Een feest werd het, met een aanstekelijk optreden van de Party Beukers in de middagpauze. Dat zij weer aanwezig waren, zorgde ervoor dat ook op de minder drukke momenten het feest niet ophield. Spelers, leiders en bezoekers hosten van links naar rechts en in polonaise over het veld. Wellicht hebben sommige teams daar wat kostbare energie verspeeld maar dat maakte het toernooi er niet minder spannend om. De 34 teams in verschillende poules streden tot het eind om de prijzen die als volgt verdeeld werden:

Winnaar poule O9 -  RKTVC; poule O10 – FOCUS; Fairplay Cup 09/O10 – SV Buren O9; Poule O11 – Lekvogels; Poule O12 – GJS; Fairplay Cup O11/O12 – Unitas MO11

Op www.robertmarstoernooi.nl en de facebookpagina zijn foto's en nog veel meer te vinden.