• Betuwefotograaf.nl

Derde lustrum Run Rondje Rhenoy

RHENOY Op 30 november wordt voor de 15de keer Run Rondje Rhenoy gehouden. Een leuke recreatieve hardloopwedstrijd over de dijken langs de Linge van 5 en 10 kilometer in het Betuwse landschap. De laatste jaren kon de organisatie rekenen op 300 tot 350 deelnemers. Ook dit jaar gaat de inschrijving voorspoedig. De fanatieke lopers gaan voor een plaats op het podium, maar voor het merendeel van de lopers gaat het om de individuele prestatie en gezelligheid. Voor velen is het een jaarlijkse reünie waarbij leuke herinneringen en stoere verhalen niet ontbreken. Na de loop is het gezellig napraten in de kantine van vv Beesd onder het genot van een biertje en de traditionele erwtensoep. Uiteraard zijn de supporters hierbij ook welkom.

Bij een feest hoort een cadeautje. Daarom is er na de loop, naast de gratis verloting met mooie prijzen (op basis van het startnummer), voor alle deelnemers een leuke en praktische verrassing.

Speciaal voor deze jubileum editie is er een sponsorloop voor kinderen tot 12 jaar op het voetbalveld van vv Beesd. De opbrengsten van deze sponsorloop gaan naar het hardloopteam RunBoysBeesd dat in het pinksterweekend van 2020 deelneemt aan de Ropa Run.

De 15de editie van Run Rondje Rhenoy wordt gehouden op 30 november en start om 15.00 uur, locatie: Sportstraat Beesd vanaf het sportcomplex Molenzicht in Beesd. Inschrijven kan via Inschrijvingen.nl. Info: www.rondjerhenoy.nl