• Ab Donker

Beesd verliest na 3-1 voorsprong

BEESD ,,Een zeer zure nederlaag."Trainer Dick Wammes van VV Beesd was duidelijk over de wedstrijd van zijn team tegen Maliskamp: 3-4. Een begrijpelijke kwalificatie, want Beesd stond 8 minuten (!) voor tijd nog voor met 3-1.

Dankzij treffers van Nick van Gameren en Rens Bronk was Beesd op 2-0 gekomen, waarna Maliskamp ver in blessuretijd de 2-1 maakte. In de 50ste minuut zorgde Jarno van de Water voor 3-1 en leek het kat in het bakkie voor de roodzwarten.

In de laatste 9 minuten werd het echter een stuk hektischer in het veld. Beesd kwam niet meer onder de druk uit en in de verdediging werden ongelukkige keuzes gemaakt. In de 84ste minuut werd het dan ook 3-2 en in de 90ste zelfs 3-3. Tot overmaat van ramp voor Beesd scoorde Maliskamp in minuut 95 het winnende doelpunt: 3-4.

,,Het zit allemaal niet mee wat de punten betreft", aldus Wammes. ,,De laatste drie duels scoren we negen keer – drie keer drie – maar we houden er maar 3 punten aan over. De jongens vergeten zichzelf te belonen." Die kans krijgt Beesd dan op paasmaandag, wanneer het naar Hedel moet, dé concurrent in de strijd om het vermijden van de nacompetitie.