• Ab Donker

Beesd verliest na spectaculair duel

BEESD VV Beesd heeft zondag 10 februari met 5-3 verloren van Alem. Aan het eind van de wedstrijd had Beesd nog negen man in het veld en een veldspeler op doel.

In de eerste helft was het vooral Alem dat gevaarlijk was. Al snel werd het daarom ook 1-0 en 2-0. Na de pauze brak de wedstrijd pas echt open. Vlak na de rust maakte Bram Bakken de aansluitingstreffer voor Beesd. Het antwoord van de Alemers kwam al snel, in de 55ste minuut werd het dus 3-1. Hierna sloeg het noodlot voor Beesd toe: Coen Verwolf kreeg zijn tweede gele kaart en kon dus vertrekken.

Desalniettemin liet Beesd het er niet bij zitten en scoorde Yarno van de Water de 3-2 in de 60ste minuut. Vervolgens was het weer Alem dat antwoordde met de 4-2 in de 83ste minuut. 2 minuten later bracht Kevin Kuissen de spanning weer terug door de 4-3 binnen te schieten. Dit was echter van korte duur want Alem scoorde 3 minuten later de 5-3. Hierna kreeg Beesd-keeper Damian van Asch nog een rode kaart en eindigde Beesd dus met negen man en een veldspeler op doel.

Volgende week speelt Beesd thuis tegen OSC'45