• Ab Donker

Beesd wint kraker onderin

BEESD VV Beesd heeft zondag 17 februari de kraker tegen OSC’45 met 2-1 gewonnen. Door deze overwinning stijgt Beesd naar de 12e positie en is het van de laatste plaats af. Op het duel stond nog meer druk vanwege een onverwachte overwinning van concurrent Hedel op GVV waardoor het gat onderin groter werd.

Aanvankelijk waren de teams redelijk gewaagd aan elkaar. Na 13 minuten kwam OSC op een 0-1-voorsprong nadat Beesd enkele kansen had gemist. In de 29ste minuut sloeg Beesd terug, Stefan van den Bosch trok de stand weer gelijk. Tot aan de pauze kreeg Beesd meer de overmacht en had het vele doelpogingen die echter geen van allen doel troffen.

In de tweede helft was het wederom Beesd dat sterker oogde en na 10 minuten werd dat ook beloond, Kevin Kruissen maakte de belangrijke 2-1. Na deze treffer werd het nog wel billenknijpen voor Beesd dat OSC in de wedstrijd liet door niet vaker te scoren. Hierdoor kwam er nog een spannende slotfase waar Beesd stand wist te houden en dus 3 zeer belangrijke punten binnen wist te halen.

Volgende week speelt Beesd thuis tegen RKKSV.